Răzvan Simion trădează Antena 1 pentru Pro TV? Motivele pentru care vedeta ar vrea să plece de lângă Dani Oțil

Ioana Bucur 02.05.2021, 10:59
Răzvan Simion trădează Antena 1 pentru Pro TV? Motivele pentru care vedeta ar vrea să plece de lângă Dani Oțil

Neatza cu Răzvan și Dani…doar cu Dani? După aproape două decenii de matinal prezentat alături de bunul său prieten, Răzvan Simion trădează Antena 1 pentru Pro TV? Detalii despre mutarea anului în televiziune. Care ar fi, de fapt, motivele pentru care vedeta ar vrea să plece de lângă Dani Oțil.

Răzvan Simion trădează Antena 1 pentru Pro TV?

Răzvan Simion trădează Antena 1 pentru Pro TV? Matinalul prezentat de el și Dani Oțil este una dintre cele mai cunoscute și longevive emisiuni de la Antena 1. De ani buni, românii s-au obișnuit să își înceapă ziua cu cei doi, de luni până vineri, mereu veseli, cu glumele pregătite, însă se pare că, în spatele camerelor de filmat, lucrurile ar sta cu totul diferit.

Citând surse din interirul Antena 1, Cancan dezvăluie că prezentatorul s-ar simți epuizat după lunile în care emisia matinalului s-a prelungit la patru ore, probleme despre care a vorbit, pentru prima oară în spațiul public, recent, când a fost invitat la podcastul lui Mihai Bobonete. Simion a dat de înțeles că ritmul de la Antene l-a obosit și că ar simți nevoia să ia o pauză. Aceeași sursă a mai spus că discuții între el și șefi pe această temă ar fi avut loc și în luna decembrie, în contextul în care audiențele „Neatza cu Răzvan și Dani” au început să scadă. Unii consideră că prezentatorul a atras tot mai multă antipatie din partea publicului, din pricina vieții sale amoroase: divorțul de Diana, relația cu Lidia Buble, despre care se crede că ar fi început din vremea când era încă bărbat căsătorit, și, cel mai recent episod, despărțirea de artista care spunea despre el că a fost mare ei iubire.

Răzvan Simion trădează Antena 1 pentru Pro TV?
Noua formulă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

„Ar fi o lovitură primită de Antena 1 și oarecum o răzbunare din partea lui”

Simion ar fi nemulțumit și de noul coleg de emisiune, Florin Ristei, adus de cei din conducere împreună cu chef Nicolai Tand, Magicianul Tudor etc. pentru a încerca o „schimbare la față” a matinalului redenumit „Super Neatza”.

„O altă bârfă din trust spune că nici Adela Popescu, nici Lora nu ar avea scaune prea solide la PRO TV, dar, totuși, Cove este destul de iubit de public. Se zvonește că s-ar dori ca Răzvan să fie cooptat la matinalul PRO, pe care să-l prezinte împreună cu Cove. Ar fi o lovitură primită de Antena 1. Si oarecum o răzbunare din partea lui Răzvan, care a trebuit să suporte nu doar faptul că a venit Ristei în echipă, dar și mai mult, că lui, lui Răzvan, i s-au dat tot felul de rubrici de beauty, despre creme, frumusețe, sănătate, mâncare și alte lucruri oarecum soft, în vreme ce el ar avea alte multe idei de rubrici mult mai… wild”, au dezvălui surse citate de Cancan.