Răzvan Simion, tată pentru a treia oară? Cum l-a surprins pe Dani Oțil: “În trei luni e gata”

Iancu Andreea 20.05.2021, 15:53
Răzvan Simion, tată pentru a treia oară? Cum l-a surprins pe Dani Oțil: “În trei luni e gata”

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan pare să aibă planuri mari cu iubita sa, Daliana Răducan. Matinalul de la Antena 1 a avut un schimb recent de replici cu Dani Oțil, în urma căruia și-a surprins colegul de emisiune. Răzvan Simion a lăsat să se înțeleagă că este pregătit să devină tată pentru a treia oară, prezentatorul de la Neatza având deja o fată și un băiat din căsnicia cu Diana,  prima sa soție.

Răzvan Simion, pregătit să devină tată pentru a treia oară

Chiar dacă a trecut printr-o căsnicie eșuată, renunțând la viața alături de Diana Simion, împreună cu care are doi copii, o fiică, Ianca, și un băiat, Tudor Ștefan, matinalul de la Antena 1 se gândește să își întemeieze o familie cu actuala sa parteneră. Răzvan Simion nu scoate din discuție să devină tată pentru a treia oară, mai cu seamă că el și iubita sa, Daliana Răducan, se înțeleg de minune și formează un cuplu extrem de sudat.

Într-un dialog cu colegul său, Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza a făcut o precizare inedită. Acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că se gândește să devină tată pentru a treia oară. După ce a degustat un smoothie, în timpul emisiunii, colegul său i-a atras atenția să nu își murdărească hainele, de altfel o ținută extrem de elegantă.

Răzvan Simion ar putea deveni tată pentru a treia oară
Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Schimb savuros de replici între cei doi matinali

Dai pe ăsta și ce îți iei la botez? Nu te mai chem să știi!, a întrebat Dani.

M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că dacă fac un copil…, a precizat Răzvan.

Are și timp…, l-a completat Oțil.

La mine în trei luni e gata!, a completat Răzvan Simion.

Prezentatorul, îndrăgostit lulea de Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan nu se mai sfiesc să se afișeze. După ce începutul lor de relație a fost marcat de zvonuri, acum lucrurile s-au limpezit în ceea ce îi privește. Cuplul de îndrăgostiți s-a afișat în mod oficial de curând, în cadrul evenimentului pe care colegul Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, l-au organizat cu ocazia căsătoriei. Astfel, Răzvan a venit însoțit de iubita sa, frumoasa brunetă cu care mulți reporteri îl surprinseseră în trecut.

Relația celor doi merge de minune, iar postările din mediul online ale matinalului demonstrează că acesta nu se sfiește să își manifeste sentimentele. Prezentatorul și Daliana, arhitect de design interior și fost membru al echipei “Visuri la cheie”, de la PRO TV, au postat imagini savuroase de la nunta lui Dani și a Gabrielei. Frumoasa brunetă activează în prezent într-un birou cochet din zona de nord a Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe