Răzvan Simion, declaraţie uimitoare despre Diana Șoșoacă. Toată lumea a auzit: “Fanii ei sunt supăraţi”

Ana Anitoiu 05.04.2021, 14:11
Răzvan Simion, declaraţie uimitoare despre Diana Șoșoacă. Toată lumea a auzit: “Fanii ei sunt supăraţi”

Răzvan Simion a făcut o declaraţie uimitoare despre Diana Șoșoacă, în direct. Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a vorbit despre senatoare, după ce au fost aduse în discuție protestele ce au avut loc față de măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Răzvan Simion, declaraţie uimitoare despre Diana Șoșoacă

După ce a venit vorba despre protestele din țară față de restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, Răzvan Simion a făcut o declarație referitoare la Diana Șoșoacă. ”Am înțeles că sunt fanii ei supărați că nu mai are cont pe Facebook, că e blocată sau ceva, și nu mai pot vorbi cu ea. Ăștia de au tot ieșit la proteste nu mai pot afla lucruri despre ea.”, a spus prezentatorul, pe care Florin Ristei s-a grăbit să-l contrazică.

”Nu, că mai are 14 conturi pe Facebook, ce știi tu. Unele de prin Vietnam, Rusia… Oamenii sunt supărați că nu mai are Șoșoacă corturi în care să-i primească. (…) Oamenii au strigat «Jos Pandemia»”, a intervenit Florin Ristei.

Razvan Simion, declaratie uimitoare despre Diana Sosoaca. Toata lumea a auzit:
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă a primit din nou interzis pe Facebook

Senatoarea Diana Șoșoacă a primit din nou interzis pe Facebook, chiar înainte de a începe protestul față de măsurile de siguranță – eveniment pe care l-a anunțat a fi masiv. Avocata intrată în politică a anunțat în mediul online că s-a trezit iar cu probleme pe platforma de socializare, din cauza unei postări despre Răscoala țărănească din 1907.

”Din nou supusa restricțiilor: Răscoala de la 1907 încalcă standardele comunității Facebook! 3 grupuri restricționate! Marș”, a fost mesajul Dianei Șoșoacă publicat pe internet.

Diana Șoșoacă, amendată după ce a protestat

După ce a participat, luni, 29 martie, la protestul din București, Diana Șoșoacă a primit o amendă de 15.000 de lei, la fel ca și copreședinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu. George Simion a precizat că deși membrii Alianței pentru Unirea Românilor și-au asumat să participe la manifestații alături de români, nu ei au organizat aceste proteste.

”Am participat, în continuare membrii AUR vor participa la protestele din toată ţara, în funcţie de decizia proprie, este opţiunea de a lupta pentru libertate. Noi ne-am asumat să fim alături de români la aceste proteste, nu organizăm, dar participăm. (…) Românii sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, este protestul lor, este protestul românilor simpli”, a spus George Simion.

Liderul AUR: ”Protestele nu trebuie și nu vor înceta”

Pe de altă parte, George Simion a spus că protestele față de restricțiile impuse în România nu trebuie să înceteze și că nu vor lua sfârșit. Liderul AUR este de părere că guvernanții au luat decizii aberante și a precizat că trebuie să fie deschise școlile și să fie permisă activitatea agenților economici.

”Protestele nu trebuie și nu vor înceta. Totodată, protestele nu trebuie politizate, protestele aparțin tuturor românilor şi merg până la capăt, până când aceste măsuri aberante, care nu au nicio legătură cu logica, vor fi oprite. Denigrările influencerilor, denigrările celor care ar trebui să modeleze felul în care românii gândesc, nu vor avea efect. Continuăm atitudinea critică față de măsurile ineficiente, cerem guvernului retragerea măsurilor aberante. Lăsați agenții economici deschiși, lăsați sălile de sport deschise, lăsați școlile deschise! Nu trebuie să vă descurajați de faptul că unii vă numesc săraci și analfabeți!”, a spus liderul AUR.