Oana Zăvoranu şi Mircea Badea, un cuplu? Pepe nu se uita la emisiunile lui: „Nici pe ea nu o lăsa”

Ana Anitoiu, Daria Petrescu 24.10.2021, 13:30

Oana Zăvoranu și Mircea Badea ar fi format un cuplu. Fostul soț al actriței, Pepe, nici nu se uita la emisiunile lui și nici pe vedetă nu o lăsa să urmărească ”În gura presei” de la Antena 3. Un fost partener al ei a făcut dezvăluiri despre această relație.

Oana Zăvoranu și Mircea Badea ar fi fost împreună

Înainte de a-și începe relația celebră cu mama copilului său, Carmen Brumă, Mircea Badea a mai avut o relație serioasă, cu o femeie mai în vârstă decât el. Partenera lui în perioada 1995 – 2002 a fost Diana Duhanov, absolventă a Facultății de Jurnalism, acum director în cadrul unei bănci din România, căsătorită cu Claudiu Misa, un hair-stylist care deține un salon de infrumusețare din București.

Undeva în acea perioadă, Mircea Badea, acum în vârstă de 47 de ani, ar fi început să o curteze pe Oana Zăvoranu, acum în vârstă de 48 de ani. Un fost iubit al actriței, Răzvan Dumitrescu, a povestit despre această relație.

”Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea, afirma Răzvan, prin 2012. Pepe nu se uita niciodată la emisiunile lui Mircea Badea şi nici pe Oana nu o lăsa. Nici nu aveau Antena 3 în programe. Lui Pepe îi era antipatic «personajul». Eu mă uit cu Oana la emisiunile lui Badea, nu avem nici o problemă!”, a spus Răzvan Dumitrescu.

Oana Zavoranu si Mircea Badea, un cuplu? Pepe nu se uita la emisiunile lui:
Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu și Mircea Badea, despre relația lor

După dezvăluirea făcută de fostul ei iubit, Oana Zăvoranu a reacționat inițial astfel: ”Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate…”, fără să adauge mai mult.

Pe de altă parte, Mircea Badea a avut o reacție mai dură și s-a arătat deranjat de afirmațiile fostului iubit al Oanei Zăvoranu și de întregul zvon lansat. Prezentatorul de la Antena 3 a făcut și o amenințare.

”‘De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac.

Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni”, a spus Mircea Badea la emsiunea sa, ”În Gura Presei”, de la Antena 3.

În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu a dat mai multe detalii despre relația pe care a avut-o cu Mircea Badea și a dezvăluit că prezentatorul de la Antena 3 i-a spus că o va părăsi pe partenera lui de la acea vreme pentru a începe o relație cu ea.

”El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă.

A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...