Cu ce se ocupă, de fapt, fiul lui Florin Busuioc de la Pro TV. Tânărul vrea să fie celebru

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 23.05.2021, 17:31
Cu ce se ocupă, de fapt, fiul lui Florin Busuioc de la Pro TV. Tânărul vrea să fie celebru

Fiul lui Florin Busuioc vrea să fie celebru. Tânărul a dezvăluit cu ce se ocupă și a oferit detalii despre viața lui personală, într-un interviu pe care l-a acordat redacției Playtech-Impact.ro. A vorbit, între altele, despre mama și despre iubita lui.

Cu ce se ocupă, de fapt, fiul lui Florin Busuioc

Îndrăgostit de stilul underground, Florin Busuioc Jr. are și o altă ocupație, în afară de muzică. Fiul prezentatorului rubricii meteo de la Pro TV este Registrator Medical la cabinetele mamei sale, de profesie medic, din Pănet și Berghia. A început să lucreze în acest fel după ce a izbucnit pandemia de coronavirus.

”Am ales meseria asta, probabil, pentru că mama este exemplul meu și cred că am să mă duc pe drumul ei, îmi place să ajut oamenii și vreau ca din toamnă să devin asistent medical. Pe perioada pandemiei am căutat loc de muncă, dar multe dintre ele nu mi se potriveau și așa am ajuns să lucrez ca Registrator medical”, a spus el, pentru redacția Playtech-Impact.ro.

Cu ce se ocupa de fapt fiul lui Florin Busuioc de la Pro TV
Fiul lui Florin Busuioc

Ce planuri are fiul lui Florin Busuioc

Ful lui Florin Busuioc a precizat că este mulțumit de situația sa financiară, deoarece câștigă suficient pentru a-și întreține pasiunea pentru muzică. În plus, în urmă cu doi ani, mama sa l-a ajutat să își construiască un mic studio ce acum scutește cheltuieli pe care le avea cu deplasările. Continuă să investească în muzică, deși nu așteaptă foarte multe în schimb.

”Știu că muzica mea nu este pentru oricine datorită mesajului și stilului agresiv prin care mă identific. Mă bucur că în ultimul an am reușit să îmi fac un grup restrâns de prieteni cu care fac muzică, băieți din Timișoara (Szucs Csaba AKA Junior One), Arad (Rareș Vlad Pop), AKA RAH, băieți cu care colaborez constant. În viitor nu am mari așteptări, dar pregătesc un Ep (este scris, mai trebuie doar înregistrat) și încă o surpriză pentru sfârșitul acestui an. Cei ce doresc mă pot găsi pe Youtube căutând «Rapace»”, a mai spus ful lui Florin Busuioc pentru redacția Playtech-Impact.ro.

De asemenea, fiul prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a spus că are o relație de 11 ani. Și-a cunoscut iubita în cartier, prin intermediul unor prieteni comuni. ”De acolo totul a evoluat la ceea ce suntem în prezent. Ne înțelegem foarte bine”, a adăugat el. Vezi AICI ce cuvinte dure i-a adresat recent fiul lui Florin Busuioc tatălui său!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...