Fiul lui Florin Busuioc, cuvinte dure despre tatăl lui. Ce acuzaţii îi aduce prezentatorului de la Pro TV: „Nu sunt preşul nimănui”

Ana Ionescu 21.05.2021, 13:54
Fiul lui Florin Busuioc, cuvinte dure despre tatăl lui. Ce acuzaţii îi aduce prezentatorului de la Pro TV: „Nu sunt preşul nimănui”

Florin Busuioc a fost întotdeauna o persoană discretă și nu a dorit să dea niciodată prea multe detalii despre viața sa personală, în special despre familie. Nici măcar atunci când s-a aflat că are un fiu secret, din prima sa căsătorie, Florin Busuioc nu a dorit să explice ce s-a întâmplat în trecutul său.

Tânărul, în schimb, a vorbit în repetate rânduri despre tatăl său celebru și a dezvăluit că nu ţine legătura cu acesta. Mai mult, fiul lui Florin Busuioc a oferit de curând un interviu, în care i-a adresat din nou cuvinte dure părintelui său.

Ce acuzaţii îi aduce Florin Busuioc Jr prezentatorului TV

Florin Busuioc Jr, fiul secret al prezentatorului TV Florin Busuioc, a vorbit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre relația pe care o are acum cu tatăl său. Deşi se spunea că la un moment dat cei doi ar fi reluat legătura, tânărul a mărturisit că nu își vorbesc nici în prezent. Fiul lui Florin Busuioc a povestit că a avut o copilărie grea și a simțit absenţa tatălui său.

„M-a afectat foarte tare, probabil de aici și firea mea vulcanică, probabil de aici și rebeliunea asta a mea care m-a băgat în tot felul de r***turi, dar ideea este că eu nu pe tatăl meu îl consider vinovat pentru faptele mele din trecut, probabil îl văd foarte mare vinovat pentru minciunile din presă, cum că el m-ar fi căutat. Sincer să fiu, eu nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui. Asta este alegerea lui, treaba lui, viața merge înainte. Eu sper ca el să fie bine și să îl avem pe micile ecrane cât de mult posibil, în rest „se rezolvă ele” citat din mesajul acid pe care i l-am trimis în perioada în care era bolnav, adică suferise acel infarct”, mărturisit Florin Busuioc Jr.

Fiul lui Florin Busuioc, cuvinte dure despre tatal lui. Ce acuzatii îi aduce prezentatorului de la Pro TV2
Fiul lui Florin Busuioc, cuvinte dure despre tatal lui. Ce acuzatii îi aduce prezentatorului de la Pro TV

Ce mesaj i-a transmis, de fapt, Florin tatălui său după ce a suferit infarctul

S-a scris la un moment dat în presă că fiul lui Florin Busuioc i-ar fi transmis acestuia un mesaj foarte acid în momentul în care a aflat că a suferit un infarct. Tânărul a infirmat aceste acuzaţii şi a spus adevărul despre mesajul pe care i l-a trimis tatălui său când acesta era pe patul de spital.

„Nu mai țin minte care a fost exact mesajul, l-am șters, probabil era ceva de genul: ‘Sper să te faci bine cât mai repede, în rest nu îți mai face griji, se rezolvă ele. Însănătoșire grabnică. Da, problema a fost că eu eram la muncă în dimineața aceea. A venit directoarea și a început să îmi spună că îi pare rău, dar eu nu știam despre ce e vorba în acel moment. Apoi mama mea m-a sunat și mi-a spus ce s-a întâmplat. Am fost șocat, am fost supărat, crezând că asta a fost și eu nu îl voi cunoaște niciodată”, a mărturisit fiul lui Florin Busuioc.

Mai mult, Florin a povestit că l-a căutat pe tatăl său la spital, însă acesta a refuzat să îl vadă. În acel moment, şi-a dat seama că nu mai are rost să insiste și și-a luat gândul de la posibilitatea de a avea o relație normală cu acesta.

„L-am căutat după ce a ieșit din spital, dar tot fără rezultat. Am considerat că Dumnezeu i-a mai dat o șansă și se pare că nu știe ce trebuie să facă cu ea! Astăzi, sincer să fiu, mi-am luat gândul de a mai încerca să fac ceva în legătură cu el. Ține doar de el! Am 30 de ani, nu sunt preșul nimănui, îmi pare rău că un om inteligent că el acționează astfel. Dar vorba aia, nu îl cunosc, poate îl văd eu prea bine”, a povestit, dezamăgit, tânărul.

Urmăriți Impact.ro și pe