Ce îl întreabă oamenii din pieţe pe Florin Busuioc. Măruţă a rămas fără cuvinte

Ioana Bucur 07.05.2021, 19:34
Ce îl întreabă oamenii din pieţe pe Florin Busuioc. Măruţă a rămas fără cuvinte

După atâția ani la cârma rubricii meteo de la Pro TV, Busu este omul de la care toți așteaptă vești despre surprizele pregătite de vreme în zilele ce urmează. Cu toate astea, în momentul în care îl întâlnesc, curiozitățile lor sunt cu totul altele. Ce îl întreabă oamenii din piețe pe Florin Busuioc. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte când a aflat.

Ce îl întreabă oamenii din pieţe pe Florin Busuioc

Florin Busuioc, sau Busu, cum este alintat de cei care îl urmăresc zilnic la rubrica Meteo de la Pro TV, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi din țară. Oriunde merge, este greu de crezut că poate trece neobservat și neluat la întrebări de cei care vor să afle când ar trebui să își facă planuri pentru următoarea vacanță, în funcție de prognoza meteo. Invitat la emisiunea colegului de post, Cătălin Măruță, Busu a dezvăluit care sunt cele mai bizare sau simpatice momente pe care le-a trăit în interacțiunea cu „fanii” săi.

Ce îl întreabă oamenii din pieţe pe Florin Busuioc? De toate! Curiozitățile oamenilor pornesc de la cel mai potrivit moment pentru a „scoate sfecla”, până la prognoza meteo pe aproape șase luni.

„Eu stau să mă mir că nu au venit să îmi dea sfeclă de la piață când le-am zis că se poate scoate sfecla. Mă întreabă cum este vremea, dacă se poate scoate sfecla. (…) Pe bune, mă întreabă. Mă întreabă dacă în august pot să facă nunta afară. Și mă gândesc că este februarie, cum să îl întrebi pe om cum va fi în august încă din februarie? M-au mai întrebat dacă să își pună tablă pe casă, pentru că dacă ploua era cam greu să o pună. Mă întreabă de sfeclă, de nunți, cam așa sunt întrebările.”, a spus Florin Busuioc.

Ce îl întreabă oamenii din piețe pe Florin Busuioc
Florin Busuioc

Cum va fi vremea în a doilea weekend din luna mai

Și pentru că tot au a ajuns la capitolul vreme, Busu a vorbit și despre evoluția meteo în al doilea weekend din luna mai.

„Vântul va bate cam nervos mâine, 50 de km pe oră la câmpie, la munte va bate cu peste 90 de km pe oră. Sunt ceva furtuni prin Europa, prin Germania. Astăzi s-a atins apogeul, 130 de kilometri pe oră. Foarte tare bate vântul, probabil se simte și la noi, dar nu așa de tare. Dar doar mâine, duminică este foarte frumos peste tot, nu mai sunt probleme. Temperaturile ajung la normal. (…) O să fie din ce în ce mai bine.”, i-a spus Florin Busuioc lui Cătălin Măruță la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI