Cu ce l-a cucerit Monica Gabor pe Irinel Columbeanu, de fapt. Nu fizicul a contat, cum toţi credeau

Ioana Bucur 18.02.2022, 08:16
Cu ce l-a cucerit Monica Gabor pe Irinel Columbeanu, de fapt. Nu fizicul a contat, cum toţi credeau

Au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă a Bucureștiului. Puțini au crezut în povestea lor de dragoste, diferența de vârstă și diferențele sociale dintre ei făcându-i să pară din două lumi total opuse. Se spunea că ea era interesată doar de banii lui, iar el voia o fată tânără și frumoasă lângă el. După mai bine de un deceniu de la divorțul lor, adevărul a ieșit la lumină: cu ce l-a cucerit Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Nu fizicul a fost „arma secretă”.

Detaliul cu care l-a cucerit Monica Gabor pe Irinel Columbeanu la prima întâlnire

Irinel Columbeanu și-a lansat, pe 16 februarie, cel de-al doilea volum al cărții sale, „Istoriile unui vehement”. Dezvăluirele făcute în noua carte, „Apofenia”, se concentrează pe una dintre cele mai controversate perioade din viața sa, relația și căsnicia cu Monica Gabor. Afaceristul a așternut pe hârtie cele mai importante momente din acei ani: prima întâlnire, începutul poveștii lor de dragoste, nunta, nașterea și botezul fiicei lor. Chiar și celebrul episod din restaurant filmat pe gaura cheii este abordat.

Erau nelipsiți de pe paginile publicațiilor de scandal, aveau fotogafi pe urma lor oriunde mergeau, au avut chiar și propiul reality show. Irinel Columbeanu și Monica Gabor erau, la acea vreme, „cuplul de aur” al lumii mondene, însă puțini au crezut cu adevărat în relația lor. Ea era foarte tănără, venită din Bacău, crescută într-o familie modestă, iar el era un important om de afaceri din București. Pentru cei din exterior, nu aveau nimic în comun, iar gurile rele spuneau că „Moni” voia avere și celebritate, iar „Iri” își dorea să aibă o femeie frumoasă la braț.

Cu ce l-a cucerit Monica Gabor pe Irinel Columbeanu, de fapt. Nu fizicul a contat, cum toţi credeau
Irinel Columbeanu si Monica Gabor

„Era nemachiată și parcă un pic jenată”

Însă lucrurile nu au fost așa. În „Apofenia” este descrisă prima lor întâlnire și micul detaliu cu care l-a cucerit Monica Gabor pe Irinel Columbeanu: nu vârsta, nu felul în care arăta, ci parfumul discret pe care îl purta.

Monica stătea la coadă, așteptându-și rândul să primească un autograf după un concert al Annei Lesko de la Bacău. Matei Milko, managerul artistei și cel care avea să le fie, ani mai târziu, naș la nuntă, i-a făcut cunoștință tinerei cu Anna.

„Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă. Coborâră toți patru cu liftul. Atunci Ili constată că Monica era ceva mai înaltă decât el și că parfumul ei era discret…”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011. Monica Gabor locuiește acum în Statele Unite ale Americii împreună cu fiica lor, Irina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...