Cum au reacţionat părinţii lui Irinel Columbeanu când au cunoscut-o pe Monica Gabor. Clar nu se aşteptau la o noră aşa tânără

Stan Filon 17.02.2022, 13:27
Cum au reacţionat părinţii lui Irinel Columbeanu când au cunoscut-o pe Monica Gabor. Clar nu se aşteptau la o noră aşa tânără

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au ţinut luni la rând primele pagini ale ziarelor de scandal. Diferenţa de vârstă dintre cei doi era, desigur, motiv de interes pentru toată lumea. La mai bine de 10 ani de la despărţire, s-a aflat cum au reacţionat părinţii fostului mare afacerist atunci când au cunoscut-o pe tânăra lor noră. Totul a fost dezvăluit în cea de-a doua carte lansată de Irinel Columbeanu, intitulată „Apofenia”, în care aduce publicului larg povestea vieții sale. Fosta sa parteneră de viață are un loc special.

Iată cum au reacționat părinții lui Irinel Columbeanu atunci când au întâlnit-o pe Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit pe data de 22 iulie 2006, iar mariajul lor a fost unul destul de scurt. S-au iubit cu pasiune timp de 5 ani zile, iar în urma mariajului s-a născut Irinuca. Prosperul om de afaceri care și-a consumat banii cu mașini luxoase și femei frumoase s-a reprofilat acum și scrie cărți. Miercuri, a lansat cea de-a doua sa carte, Apofenia, în care vine cu detalii intime, pe care nu le-a știut nimeni până acum.

Fostul om de afaceri a alocat un spațiu generos pentru fosta sa soție, Monica Gabor, care avea numai 18 ani atunci când s-au cunoscut, iar el 48. Diferența de vârstă a șocat pe toată lumea, iar celebrul cuplu a fost urmărit de presă pas cu pas. Nici părinții lui Irinel Columbeanu nu au fost mai puțin uimiți atunci când și-au întâlnit pentru prima dată tânăra noră. Totul a fost dezvăluit în Apofenia.

Iata cum au reactionat parintii lui Irinel Columbeanu atunci cand au intalnit-o pe Monica Gabor
Iata cum au reactionat parintii lui Irinel Columbeanu atunci cand au intalnit-o pe Monica Gabor

„Își drese glasul și i se adresă mamei”

„În seara programată, se prezentă cu Monica la părinții lui, cu un buchet mare de flori pentru mama sa și cu o sticlă de malt whisky de 18 ani, cum știa că-i place tatălui de când acesta fusese în Scoția la prezentarea platformei lor marine de extracție a țițeiului din Marea Nordului…

Luară loc în sufrageria supraîncărcată cu mobilă demodată din lemn de trandafir… își drese glasul și i se adresă mamei: , spuse el arătând spre vitrina clasică cu oglindă, unde erau expuse pahare din cristal din care rareori se bea și faimosul service de cafea despre care mama lui îi tot precizase din copilărie că are destinația de a fi folosit pentru prima data numai împreună cu viitoarea ei noră.

Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a la liceul Henri Coandă din Bacău, iar decizia i-a luat prin surprindere pe părinții lui Irinel Columbeanu. Sparse gheața mama lui, iar tatăl îngână și el – ”, e un scurt pasaj din volumul doi al cărții lui Irinel Columbeanu.

Chiar dacă părea că a pus mâna pe gâsca cu ouă de aur, Monica Gabor a avut de suferit, mai ales după ce a văzut reacția rudelor sale, care au criticat-o la scenă deschisă pentru alegerea făcută. Irinel a povestit un astfel de episod într-o emisiune.

„Cu un an înaintea nunții, după ce m-am cunoscut cu Monica, am avut ideea genială să mergem la ceva legat de Festivalul Callatis. Ducându-ne acolo, am stat în sală, eu lângă ea, și ne-au filmat. Atunci, au văzut-o rudele ei și au început să sune telefoanele, iar eu am găsit-o plângând. Rudele descopereau cu cine e ea”, a povestit el în cadrul unui interviu.

Rudele Monică Gabor au fost atât de supărate, încât nici nu au venit la nuntă. Tânăra din Bacău a avut-o alături în cea mai importantă zi din viața ei doar pe ca care i-a dat viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...