Ce s-a întâmplat între Monica Gabor și Irinel Columbeanu la doar câteva zile după ce s-au căsătorit. Nimeni nu a știut acest detaliu (Exclusiv)

Stan Filon 15.02.2022, 12:05

Acum s-a aflat ce s-a întâmplat între Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la doar câteva zile după ce s-au căsătorit! Cei doi au păstrat secretul, dezvăluit acum de fostul om de afaceri în cea de-a doua carte a sa, intitulată „Apofenia”. Aceasta urmează să fie lansată miercuri, iar Monica Columbeanu a primit și ea o invitație specială de la fostul său soț, mai ales că se vorbește mult despre ea în această carte.

Iată ce s-a întâmplat între Monica Gabor și Irinel Columbeanu la doar câteva zile după ce s-au căsătorit

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de 5 ani, iar în urma mariajului s-a născut Irinuca. Căsnicia lor nu a fost una plină de lapte și miere, iar scandalurile au început chiar după a treia zi de la nuntă. Pe data de 22 iulie 2006 își uneau destinele, iar petrecerea a fost una grandioasă. Probleme au început însă la scurt timp, după cum dezvăluie Irinel Columbeanu în cea de-a treia sa carte. Atunci a avut loc prima ceartă, după cum a afla Playtech.ro, care a intrat deja în posesia mai multor pasaje. Cei doi miri se aflau pe litoral, când atmosfera s-a încins mai mult decât trebuia.

„Deocamdată, însă, era vară și el era pe litoral cu tânăra și proaspăta lui soție, cu care intră în apa mării la apus, imediat ce ajunseseră în fața dinspre mare a hotelului (…). Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire. Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel, dar se opriră pe terasă la un drink înainte de un scurt somn și înainte de masa de seară – în stațiune erau și nașii, Matei și Monica și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului”, relatează Irinel în paginile cărții sale, ce va fi lansată peste două zile.

Iata ce s-a intamplat intre Monica Gabor si Irinel Columbeanu la doar cateva zile dupa nunta
Iata ce s-a intamplat intre Monica Gabor si Irinel Columbeanu la doar cateva zile dupa nunta

Viciile lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu spune că Monica Gabor nu era deloc de acord cu viciile sale. A deranjat-o foarte tare faptul că Irinel bea și fuma destul de mult, mai ales în preajma ei. Monica Gabor era gravidă și nu dorea ca bebelușul să fie cumva afectat de viciile tatălui său.

„Luară loc la o masă, unul lângă celălalt, ea luă o apă plată și el un gin tonic, oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o aromă relaxantă de sfârșit de după-amiază pe terasă, nu era nicio grabă după nimic, iar până la cină mai era destul timp. După ce au terminat primul pahar, Ili își mai comandă un gin tonic. ajunsese la jumătate.Ăsta era, de fapt, unul dintre avantaje față de țigări: dacă nu mai trăgeai din el se stingea singur, după care îl tot reaprindeai și tot așa (…)

Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragic un fum, iar mai bei, iar mai fumezi, și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui. Replica îi scăpă singură de pe buze. Păi, Monica, dacă doar după trei zile de la căsătorie ajungem să vorbim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm?”.

Atât i-a trebuit Monicăi Gabor. A început imediat să plângă, s-a ridicat de la masă și a luat-o la fugă prin hotelul unde erau cazați, lăsându-și papucii sub masă. Irinel a realizat că își supărase tânăra soție și atunci a luat o decizie destul de dificilă.

Promisiunea de la malul mării

„Monica, deja cu lacrimile-n ochi, se ridică brusc de la masă și, aproape dând scaunul pe spate, o zbughi undeva, în spate, spre ieșirea de pe terasa restaurantului și intrarea în hotel, probabil. Ili rămase la masă, nici nu știa cum să reacționeze. Oamenii de pe la alte mese bineînțeles că se întorseseră spre masa lor și rămăseseră în continuare așa, parcă așteptând să vadă ce mai urmează. Când se uită în jos, observă că Monica, plecând atât de repede de la masă, își lăsase sub ea papucii (…)”.

Irinel a plecat în căutarea soției sale și a găsit-o pe o terasă, unde a împăcat-o imediat. I-a promis că se va lăsa de fumat, dar și de alcool, cel puțin până se va naște copilul.

„Monica, cred că ai dreptate, m-am hotărât. Nu e bine nici pentru copil, nici pentru tine, nici pentru mine, să continui să fumez. Și dacă nu fumez, nici nu o să mai beau, oricum astea-s la pachet și dac-o faci pe una, îți vine să o faci și pe cealaltă. Uite, îți promit, din clipa asta nu mai fumez și nici nu mai beau alcool, ce puțin până după nașterea copilului” .

Irinel Columbeanu a sunat-o recent pe Monica Gabor, care locuiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde are o relație cu milionarul chinez Mr. Pink, și a invitat-o la lansarea celei de-a doua cărți. Fosta lui soție a spus că nu știe exact dacă poate ajunge, dar va face tot posibil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...