Cu ce a rămas Oana Roman după divorțul de Marius Elisei. “A fost cu ceartă, cu scandal”

Iancu Andreea 18.02.2021, 14:59
Cu ce a rămas Oana Roman după divorțul de Marius Elisei. “A fost cu ceartă, cu scandal”

Mulți se întreabă cu ce a rămas Oana Roman după divorțul de Marius Elisei. Mariajul celor doi s-a încheiat în urmă cu câteva zile, când cei doi foști soți au semnat actele în fața notarului. Aceștia au vorbit ulterior despre mai multe aspecte ale separării lor în cadrul unui clip online, pe care l-au postat pe internet. Totuși, Oana a vorbit recent, într-o emisiune TV, și despre aspectul material stabilit în urma despărțirii de Marius.

Momente dificile pentru Oana și Marius Elisei. “A fost cu ceartă, cu scandal”

Vestea că Oana Roman și soțul său divorțează a uimit showbizul chiar înainte de sărbători, când Marius Elisei a decis să își facă bagajele și să părăsească domiciliul conjugal. Lucrurile între cei doi păreau deja stabilit, fiind vorba doar de câteva aspecte administrative până la separarea oficială. Deși aparent cuplul a afișat mult calm, discuțiile din interior au fost unele intense. Conflictele nu au lipsit din această decizie a despărțirii celor doi, însă Oana consideră că, în final, a demonstrat că se poate divorța și fără mare scandal.

Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu. La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol. Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu câteva zile
Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu câteva zile

Cu ce a rămas Oana Roman după divorțul de Marius Elisei

Înainte ca cei doi foști soți să divorțeze, au apărut zvonuri legate de afacerea pe care ambii parteneri o aveau împreună. Chiar dacă s-a speculat că Marius Elisei ar fi plecat cu business-ul lor, fostul cuplu a ajuns la un numitor comun. Totodată, Oana a dezvăluit că nu s-a pus problema unui partaj între ei, singurele discuții fiind cele legate de fiica lor, Isabela. Micuța va putea petrece timpul nu doar cu mama sa, ci și cu tatăl, atunci când ea dorește acest lucru.

Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte, a mai spus vedeta.

De altfel, având în vedere că se apropie ziua de naștere a micuței, cei doi părinți au lăsat deoparte problemele și urmează să participe împreună la aniversarea Isabelei. Astfel, cei doi demonstrează că este primordial ca fiica lor să crească frumos și să nu simtă atât de pregnant lipsa vreunuia dintre părinți în momentele importante din viața ei.

Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile, a declarat fiica lui Petre Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI