Ce a făcut Oana Roman, de fapt, după ce a anunţat că divorţează. “Viaţa merge mai departe”

Ioana Bucur 17.02.2021, 14:16
Ce a făcut Oana Roman, de fapt, după ce a anunţat că divorţează. “Viaţa merge mai departe”

Oana Roman este, oficial, o femeie liberă. După aproape șase ani de căsnicie, timp în care au adus pe lume o copilă minunată, fiica fostului premier al României și Marius Elisei s-au separat, amiabil, la notar. Cei doi au dezvăluit împreună că nu mai sunt, nici în acte, un cuplu printr-un videoclip emoționant postat pe pagina de Instagram a vedetei. Iată ce a făcut, de fapt, Oana Roman, după ce a anunțat că divorțează. Da, se pare că viața merge mai departe.

Ce a făcut Oana Roman după ce a anunțat că divorțează

Există viață și după divorț. Oana Roman probabil trece printr-una dintre cele mai ciudate perioade ale vieții. Dacă pe plan profesional, lucrurile par să îi meargă din ce în ce mai bine, pe plan personal, a trecut printr-o pierdere uriașă. Ea și Marius Elisei s-au separat cu puțin înainte de sărbătorile de iarnă de anul trecut, iar acum, la mijlocul lunii februarie, cei doi au anunțat că au reușit să își rezolve conflictele să divorțeze amiabil, în fața unui notar. Au dat vestea împreună, printr-o înregistrare video postată pe pagina de Instagram a Oanei, ce strânge din ce în ce mai mulți urmăritori pe zi ce trece.

După ce a anunțat că divorțează, Oana Roman a plecat la filmările pentru emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars, apoi s-a întâlnit cu o prietenă la restaurantul preferat din București.

„Am ieșit și eu la restaurant, după mult timp. Am ieșit cu prietena mea la restaurantul meu preferat, la care n-am mai fost de foarte mult timp. Am ieșit ca fetele, să mâncăm ceva și să ne relaxăm. Chiar aveam nevoie să ies cu cineva la masă, să mai uit un pic de toate”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, declaraţii după anunţul oficial al divorţului
Oana Roman și Marius Elisei

Separarea oficială a fost anunțată pe o rețea socială

Oana Roman și Marius Elisei nu mai locuiesc împreună din luna decembrie a anului 2020. Nu era prima oară când cei doi se despărțeau așa că, poate de-asta apropiații și admiratorii lor încă mai sperau la o împăcare. Din nefericire, se pare că data asta, finalul a fost altul.

„Dragii mei, din respect față de voi, comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm că am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Suntem împreună, deși nu mai suntem soț și soție. De ieri am semnat actele de divorț, amiabil. Noi am ales să terminăm această căsnicie amiabil, am semnat la notar actele de divorț, cât și pentru custodia Isabelei, care este comună. Vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul va fi aici la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere”, a declarat Oana Roman într-un video publicat pe Instagram.

Într-o altă postare, Oana a dezvăluit că regretă că s-a ajuns la divorț, un deznodământ pe care nu și l-ar fi dorit. Indiferent ce se va întâmpla, ea și Marius rămân părinții Isabelei, iar scopul lor comun este creșterea fiicei lor în cele mai bune condiții.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...