Oana Roman, declaraţii după anunţul oficial al divorţului. “Nu mi-am dorit să ajungem la acest final”

Ioana Bucur 17.02.2021, 11:16
Oana Roman, declaraţii după anunţul oficial al divorţului. “Nu mi-am dorit să ajungem la acest final”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, oficial. La scurt după publicarea înregistrării video în care apăreau amândoi și anunțau că tocmai au pus punct căsniciei lor, pe cale amiabilă, la notar, vedeta a făcut noi declarații. Se pare că Oana Roman regretă divorțul de tatăl fiicei sale, în ciuda tuturor scandalurilor ce le-au măcinat relația.

Oana Roman regretă divorțul

Vizibil emoționată, parcă abia abținându-se să nu izbucnească în lacrimi, vedeta le-a mulțumit oamenilor care i-au trimis mesaje de încurajare după anunțul oficial al divorțului. Este finalul de care orice cuplu, familie, se teme. Nu era prima oară când cei doi se separau, însă,  de data asta, nu au mai găsit nicio cale de împăcare. Oana Roman a postat mai multe InstaStory-uri în care a mărturisit că a fost copleșită de avalanșa de mesaje din partea celor care o urmăresc pe platformele de social media și că regretă nespus că s-a ajuns la divorț, un deznodământ pe care ea nu și l-a dorit, după șase ani de căsnicie.

„Dragii mei, vă mulţumesc tuturor pentru mesaje şi pentru încurajări! Nu am apucat să le citesc pe toate. Am primit o avalanşă de mesaje iar în cele mai multe îmi spuneţi că vă pare rău şi că e foarte frumos că am reuşit să facem acest lucru amiabil. Ştiu că vă pare rău, dar nu mai rău decât îmi pare mie pentru că eu nu mi-am dorit să ajungem la acest final. Dar asta este… Sunt convinsă că vom fi nişte părinţi foarte buni pentru Iza şic a vom fi prieteni foarte buni de acum încolo”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Chiar dacă au divorțat, se pare că Oana Roman și Marius Elisei au reușit sau sunt pe cale să devină prieteni. De acum înainte, așa cum a spus chiar Oana, scopul lor comun este creșterea fiicei lor, Iza, în cele mai bune condiții.

Oana Roman, declaraţii după anunţul oficial al divorţului
Oana Roman și Marius Elisi

„Suntem împreună, deși nu mai suntem soț și soție”

Cu toate că a anunțat încă de anul trecut că urmează să depună actele de divorț, oamenii încă mai sperau că Oana și Marius vor trece și peste acest hop și se vor împăca. N-a fost să fie și iată că, la doar o zi după Ziua Îndrăgostiților, cei doi anunțau, unul lângă altul, că nu mai formează un cuplu nici în acte.

„Dragii mei, din respect față de voi, comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm că am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Suntem împreună, deși nu mai suntem soț și soție. De ieri am semnat actele de divorț, amiabil. Noi am ales să terminăm această căsnicie amiabil, am semnat la notar actele de divorț, cât și pentru custodia Isabelei, care este comună. Vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul va fi aici la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere”, a declarat Oana Roman într-un video urcat pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI