Cu cât a ajuns să se vândă o monedă de 500 de lei. Faci bani frumoși dacă ai păstrat-o în pușculiță

Badea Violeta 01.03.2023, 15:25
Cu cât a ajuns să se vândă o monedă de 500 de lei. Faci bani frumoși dacă ai păstrat-o în pușculiță

Dacă ai pe acasă monede sau bancnote vechi, specialiștii îți recomandă să nu le arunci, fiindcă te poți îmbogăți. Da, ai auzit bine! În ultima vreme, tot mai mulți colecționari caută să le achiziționeze, așa că pune-le pe site-urile de specialitate și te poți alege cu sume frumoase în schimbul lor. Nu o să-ți vină să crezi la ce preț a ajuns să se vândă o monedă de 500 de lei. Suma te va lăsa fără cuvinte!

Cât costă o monedă de 500 de lei pe OLX

Recent, un internaut a publicat un anunț uluitor pe OLX. În scurt timp, acesta a devenit viral pe rețelele sociale, fiindcă utilizatorii au rămas uimiți de prețul uriaș pe care acesta îl cerea în schimbul unei monede de 50o de lei.

Aceasta a apărut la noi în țara noastră în anul 1999 și are inscripționat, pe față, stema României. Suma uluitoare pe care internautul le-a cerut-o colecționarilor a fost de nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de lei. Așadar, dacă o ai prin pușculiță, poți face rost de o sumă frumușică în schimbul ei.

Anunțul a fost postat pe site-ul OLX chiar în urmă cu puțin timp, iar proprietarul monedei în cauză menționează faptul că o poate livra personal în Iași.

„Vând monedă veche de 500 lei din anul 1999 pentru colecționari. Livrare personală în Iași. 2500 lei.”, a scris utilizatorul în anunțul de pe OLX.

Citește și Apare o nouă monedă în România. Ce valoare va avea, anunțul făcut de BNR!

Cu cat se vinde moneda de 500 de lei
Cu cat se vinde moneda de 500 de lei

O altă monedă din România se vinde pe OLX cu 100.000 de euro

Astfel de anunțuri sunt tot mai prezente pe platformele online de profil. De curând, un alt utilizator de OLX a publicat un anunț care i-a făcut pe internauți să se frece la ochi, în semn de uimire.

Acesta preciza că vinde o monedă ce datează din anul 1936, pentru incredibila sumă de 100.000 de euro. Într-adevăr, moneda este una extrem de rară. Aceasta este de 100 de lei și are inscripționat pe ea chipul Regelui Caroll al II-lea.

Citește și Îți amintești moneda de 1000 de lei? Sumă colosală cu care se vinde pe internet, sigur o ai și tu printr-o pușculiță uitată!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...