CTP a dat verdictul pentru Simona Halep. ”Țineți minte că a fost înjurată”

Elena Avramescu 11.08.2020, 19:07
CTP a dat verdictul pentru Simona Halep. ”Țineți minte că a fost înjurată”

Vești bune pentru toți românii, dar mai ales pentru împătimiții tenisului.  Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Praga, după victoria cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 (3), după trei ore intense de joc.

CTP a dat verdictul pentru Simona Halep

După ce s-a încheiat meciul, Cristian Tudor Popescu a avut câteva cuvinte de spus, mărturisind că nu a fost deloc liniștit după primul set al meciului, chiar dacă Simona Halep l-a câștigat cu 6-1.

”A fost genul de set care nu te ajută să fii în joc. L-a luat prea ușor și nu au fost multe reușite ale Simonei. Mai degrabă au fost puncte cedate de Polona. Când vii după o întrerupere, așa ceva nu te ajută. Aș fi fost mai liniștit dacă ar fi câștigat cu 6-4 sau 7-5. După un astfel de set, de obicei urmează un recul. Lipsa de jocuri în picioare, ca să folosesc expresia din fotbal, a făcut-o pe Simona să rateze acele mingi de set.

Mingile din meciurile oficiale sunt diferite de cele de la antrenament. Trebuie să câștigi câteva meciuri mai slabe ca să îți intri în ritm. Așa fac marii campioni, câștigă și când joacă prost. Acest meci va ajunge să conteze mai mult decât unul câștigat en-fanfare, peste o lună. A fost un joc muncitoresc, e bun termenul ăsta”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la emisiunea Fotbal Club, potrivit digisport.ro.

CTP a dat verdictul pentru Simona Halep
CTP a dat verdictul pentru Simona Halep

Până în acest moment, Simona Halep nu s-a decis dacă va participa la US Open. CTP  fost întrebat dacă româncă ar trebui să participe la turneu, la care acesta a replicat că nu poate să dea o asemenea sentință.

”Nu poți s-o acuzi dacă nu se va duce acolo. Mai ales că nu e nici Olimpiadă, nici Fed Cup. Este un turneu. Trebuie să ne gândim și la omul Simona. Ea a vorbit mult în ultima perioadă că vrea să devină mamă. Țineți minte că a fost înjurată că nu a mers la Olimpiadă din cauza virusului Vika. Simona știe mai bine decât noi toate lucrurile astea. Noi putem să ne dăm cu părerea.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...