Cristina Ich, mărturisiri în premieră: „Mi-aș da una în cap, sunt foarte enervantă”. Cu cine doarme acum, la 33 de ani

Andreea Bisinicu 18.11.2020, 17:04

Cu cine doarme Cristina Ich acum, la 33 de ani. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Frumoasa șatenă a vorbit despre viața alături de tatăl copilului ei: „Mi-aș da una în cap, sunt foarte enervantă”.

 Cu cine doarme Cristina Ich acum, la 33 de ani

E mai mult decât clar pentru toată lumea că influencerița Cristina Ich este considerată una dintre cele mai frumoase și curtate femei din showbizul autohton. Femininitatea, ochii verzi de pisică, buzele pline și trăsăturile de zeiță i-au adus apelativul de „Angelina Jolie de România.”

Superba șatenă a fost votată, recent, cel mai bun influencer al anului 2020 și a primit premiul de „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards. De trei ani de zile Cristina Ich trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alex Pițurcă, cel care i-a dăruit și un băiețel.

Cristina Ich, mărturisiri în premieră. Cu cine doarme acum, la 33 de ani. Invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de pe PRO TV, frumoasa influenceriță a vorbit despre relația ei cu Alex Pițurcă și despre cât de apropiată este de mama ei. Modestă din fire, așa cum o știu toți, Cristina Ich a mărturisit că îl compătimește pe iubitul ei, care trebuie să o „suporte”:

„Eu nu înțeleg cum mă suportă Alex. Eu, sincer, mi-aș da una în cap. Probabil că sunt simpatică, altfel nu înțeleg. Am o gură mare de tot, eu n-aș sta cu mine. Sunt foarte enervantă, recunosc. Am 33 de ani și dorm cu mama de câte ori pot. E penibil, știu. Dar asta e, am plecat din adolescență de acasă și îi duc mereu dorul. O sun mereu, o înnebunesc de cap, vorbesc cu ea de 100 de ori pe zi. Îmi și zice să o las în pace.”, a spus Cristina Ich la „Vorbește Lumea”.

Cristina Ich si Alex Piturca sunt mai indragostiti ca niciodata
Cristina Ich si Alex Piturca sunt mai indragostiti ca niciodata

Cum a cucerit-o Alex Pițurcă pe Cristina Ich

Bloggerița a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, care a fost momentul în care și-a dat seama că Alex Pițurcă este alesul ei. Într-un Instastory, frumoasa șatenă le-a divulgat fanilor cum a cucerit-o iubitul ei, cu privirea lui blândă, „de miel”:

„Tu ai venit spre mine, nu eu spre tine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce, inocentă! Și mi-a spus într-o seară >. I-am spus că da. M-a pupat pe frunte. Te-am întrebat la un moment dat ce îți place la mine. «Îmi place de tine».  L-am întrebat ce vrea de la mine, care sunt intențiile lui. Te-am crezut. Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel, mieroasă. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…”, i-a spus Cristina Ich lui Alex Pițurcă, pe InstaStory.

Cei doi sunt împreună de trei ani de zile și au împreună un băiețel, pe nume Noah.

Urmăriți Impact.ro și pe