Cristina Ich și-a cumpărat apartament și este în culmea fericirii. Ce a dezvăluit despre prețul locuinței. A ținut ca fanii să afle direct de la ea

Mirabela Vasile / 16.09.2020, 15:43
Cristina Ich și-a cumpărat apartament și este în culmea fericirii. Ce a dezvăluit despre prețul locuinței. A ținut ca fanii să afle direct de la ea

Cristina Ich a venit cu un anunț cu care și-a bucurat fanii. Frumoasa vedetă și-a cumpărat un apartament și este teribil de fericită. A ținut să împărtășească totul cu prietenii din online. Reacțiile nu au întârziat să apară și toată lumea o felicită. Aceasta radiază de fericire și spune că are parte de tot ce și-a dorit.

Cristina Ich, fericită după ce și-a luat apartament

”Nu vreți să știți fetelor ce satisfacție am. Am apartamentul așa cum mi l-am dorit. Am venit acum de la notar. Deci sunt așa emoționată. E așa o satisfacție să ai ceva din munca ta. Ceva așa cum ți-ai dorit tu, ceva așa…Deci mi se pare că e ceva unic. Ce nu reușești toată viața când te ajută cineva, reușești singură și zici ce…E o satisfacție foarte mare.

Abia aștept să vă arăt cum mi-l fac și cum îl mobilez. O să îl fac bombă. Îi ziceam și mamei mele, toată viața nu ai parte de nimic. Apoi îți iei tu mașina, casa. Din banii tăi. Ce ai făcut tu cu mâna ta, până la 33 de ani mă simt foarte bine. Pot să spun că sunt liniștită.”, a spus vedeta fanilor pe contul de Instagram.

Ce le-a spus vedeta fanilor
Ce le-a spus vedeta fanilor

Cristina Ich, mamă de băiat

Cristina Ich are un băiețel frumos împreună cu Alex Pițurcă. Vedeta a născut la unul dintre cele mai bune spitale din București. Pe micuț îl cheamă Noah Alexandru și nașterea lui a bucurat pe toată lumea. De asemenea, la acel moment, Ich a spus cum a reacționat fiul fostului selecționer. I-a dat vestea că va deveni tătic, iar bărbatul a început să râdă.

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, povestea Cristina pentru Elle.

„Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie”, povestea pe Instagram Cristina Ich.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI