Cristina Ich, dezvăluiri în premieră: „Mama mă sună și îmi spune că sunt penibilă”. De ce spune că nu mai are viață

Andreea Bisinicu / 13.11.2020, 13:15
Cristina Ich, dezvăluiri în premieră: „Mama mă sună și îmi spune că sunt penibilă”. De ce spune că nu mai are viață

Cristina Ich, dezvăluiri în premieră. De ce spune că nu mai are viață. „Mama mă sună și îmi spune că sunt penibilă”.

Cristina Ich, dezvăluiri în premieră. De ce spune că nu mai are viață

Cristina Ich este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase femei din România. Femininitatea, ochii verzi de pisică, buzele pline și trăsăturile de zeiță i-au adus apelativul de „Angelina Jolie de România.” Superba șatenă a fost votată, recent, cel mai bun influencer al anului 2020.

Iubita lui Alex Pițurcă va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards, ce va avea loc săptămâna viitoare.

Invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” Cristina Ich le-a mărturisit lui Cove și Adelei că nu se aștepta la o asemenea distincție. Modestă din fire, Cristina Ich a spus că ea nu se consideră atât de frumoasă precum o cataloghează toți din jurul ei.

„Nu mi-a venit să cred când am câștigat premiul. Erau ff mulți oameni importanți care erau nominalizați. Am început să plâng, aveam impresia că am luat Oscarul. E mai greu decât credeți să-ți pui viața pe Instagram, pentru că practic nu mai am viață. Sunt drăguță, simpatică, dar nu mi se pare că sunt de o frumusețe extraordinară. Fac și gafe, să știți. Tocmai pentru că pe Instragram pun lucruri spontane.”

Cristina Ich, dezvăluiri în premieră. De ce spune că nu mai are viață. Frumoasa influenceriță a povestit, amuzată, cum mama ei îi critică pozele de pe Instagram:

Mă sună maică-mea, îmi spune că sunt penibilă și să șterg pozele, că ar trebui să fiu fată serioasă. Când mă vede în halat, sau nearanjată pe rețelele de socializare… Stau între șase și opt ore pe instagram zilnic. E foarte mult, extrem de mult. Mai ales că în România nu e considerat un serviciu”, a spus Cristina Ich la „Vorbește lumea” pe Pro TV.

Cristina Ich si Alex Piturca sunt impreuna de doi ani
Cristina Ich si Alex Piturca sunt impreuna de doi ani

Cum a fost cucerită Cristina Ich de Alex Pițurcă

Cristina Ich, dezvăluiri în premieră. De ce spune că nu mai are viață. Cristina Micu, pe numele ei din buletin, are tot ce își poate dori, la 33 ani. O carieră, bani, un nume în showbiz și o frumoasă familie. Șatena și Alex Pițurcă sunt într-o relație de doi ani de zile și au  împreună un băiețel.

Bloggerița a dezvăluit cum a fost cucerită de Alex Pițurcă. Ea a divulgat un detaliu picant de la începutul relației lor.

”Tu ai venit spre mine, nu eu spre tine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce, inocentă! Și mi-a spus într-o seară >. I-am spus că da. M-a pupat pe frunte. Te-am întrebat la un moment dat ce îți place la mine. «Îmi place de tine».  L-am întrebat ce vrea de la mine, care sunt intențiile lui. Te-am crezut. Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel, mieroasă. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…”, a spus Cristina Ich către Alex Pițurcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI