Cristina Ich trece prin momente dramatice. ”Simt că mor. Vreau să pot să merg”

Iancu Andreea 18.08.2020, 20:23
Cristina Ich trece prin momente dramatice. ”Simt că mor. Vreau să pot să merg”

Frumoasa Cristina Ich trece prin clipe cumplite. Se pare că tânăra are probleme mari de sănătate, care i s-au accentuat în cea mai recentă vacanță. Din păcate, vedeta nu s-a mai putut bucura de timpul petrecut alături de cei dragi, și a fost nevoită să stea la pat. Starea de rău a fost una extrem de pregnantă, motiv pentru care Ich a crezut că se află la un pas de moarte.

Cristina Ich a trecut prin clipe teribile în vacanță

Cea mai recentă vacanță a Cristinei Ich a fost una extrem de neplăcută. Iubita lui Pițurcă Junior a crezut că moare din cauza unor probleme severe de sănătate. Se pare că frumoasa vedetă a ajuns pe mâna medicilor după ce a suferit o cădere de calciu. Astfel, Ich a ajuns să stea cu 3-4 perfuzii pe zi pentru a putea măcar să se deplaseze. Din nefericire, starea sa este una proastă, anunțându-și comunitatea de pe Instagram că s-a simțit atât de rău încât a crezut că va muri.

„Mulțumesc pentru toate mesajele de sănătate. Am crezut că mor. Credeți-mă că pentru prima dată eu am simțit că mor. Mai am două zile de perfuzii, adică pot să merg într-un sfârșit”, a povestit Cristina într-un Instastory.

Cristina a dezvăluit că stările sale de rău au pornit de la niște lipsuri din organism. Astfel, vedeta le recomandă femeilor care au devenit mame să își facă analize complete pentru a-și urmări starea de sănătate.

Cristina Ich și Pițurcă Junior au împreună un băiețel
Cristina Ich și Pițurcă Junior au împreună un băiețel

Cristina Ich: „Și acum simt starea de amorțeală”

Vedeta se afla în vacanță alături de iubitul său, Alex Pițurcă, alături de care are și un copil. Din nefericire, vacanța nu a fost una plăcută pentru proaspăta mămică, începând să se simtă rău.

„Din vacanță m-a luat. Încă de când am plecat de acasă, am crezut că e de la oboseală, dar credeți-mă că lipsa de calciu și de fier te termină. Credeți-mă nu mă simt mai bine acuma nici după trei perfuzii pe zi. Și acum simt starea de amorțeală, mai văd puțin negru în fața ochilor, mai ales dacă fac efort. Am frisoane. Oricât de cald ar fi afară mie îmi e frig”, a povestit Cristina Ich pe Instagram

Frumoasa basarabeancă a dezvăluit că simptomele pe care le-a resimțit au fost de nod în gât, palpitații, dar și panică. De asemenea, și starea de spirit a vedetei a fost afectată.

„Îmi curgeau lacrimile. Mă simțeam atât de rău încât plângeam. Am crezut că m-a luat o depresie, dar era tot de la lipsa de potasiu, magneziu și fier”, a dezvăluit Cristina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...