Cristiano Ronaldo îi plătește în fiecare lună iubitei sale „un salariu uriaș”. Câți bani de cheltuială primește Georgina Rodriguez

Sorin Barbu 04.04.2022, 17:27

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume. Pe unde merg sunt fotografiați, adulați, iar pe ce pun mâna se „transformă în aur”, în sensul că fac foarte mulți bani. Este adevărat că și cheltuie foarte mult, iar jurnaliștii au aflat care este „salariul” pe care fotbalistul îl plătește consoartei în fiecare lună.

Câți bani îi dă Ronaldo iubitei sale pentru cheltuielile lunare

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți mai mai bogați sportivi din lume. Forbes i-a făcut calculele și a aflat că are o avere de peste un miliard de dolari. Jurnaliștii mai spun că dincolo de salariile pe care le-a încasat de la echipele unde a jucat, starul portughez mai produce anual încă o sută de milioane de dolari, din reclame, sponsorizări, participări la evenimente.

Amândoi fac bani frumoși când vine vorba de postările de pe rețele sociale. Georgina câștigă zeci de mii de dolari lunar, având 37 de milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce iubitul face puțin mai mult având 420 de milioane. Cu toate acestea, jurnaliștii de la „El Nacional” spun că Georgina nu și-ar putea menține stilul de viață luxos dacă s-ar baza doar pe câștigurile ei. Așa că starul portughez suplimentează în fiecare lună pentru cheltuielile iubitei și ale celor patru copii.

Jurnaliștii susțin că Georgina are „un salariu” de 100.000 de dolari pe lună. La aceștia nu se adaugă eventualele plimbări cu avionul, elicopterul sau cu iahtul. Toate trei aflate în proprietatea fotbalistului de la Manchester United.

Celebrul cuplu are împreună patru copii. Cel mai mare dintre ei este Cristiano Ronaldo Junior (11 ani), născut dintr-o relație despre care lusitanul nu a vorbit niciodată. Gemenii Mateo (4 ani) și Eva Maria (4 ani) au fost născuți de o mamă surogat. Georgina a adus-o pe lume pe Alana, iar acum este însărcinată cu gemeni.

Ultima postare a lui Ronaldo, pe Instagram, alături de Georgina și cei patru copii a strâns aproape 9 milioane de aprecieri în mai puțin de o zi. „Familia este totul” a fost mesajul căpitanului naționalei Portugaliei.

Urmăriți Impact.ro și pe