Georgina Rodriguez, dezvăluire emoționantă despre prima întâlnire cu Ronaldo. „Am simțit fluturi în stomac”

Sorin Barbu 01.02.2022, 10:47

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din fotbalul mondial. Povestea lor de dragoste a fost urmărită cu sufletul la gură de fanii starului portughez, iar rețeaua Netflix a scos pe piață un serial în care iubita fotbalistului a povestit cum a început relația. Georgina a mărturisit că a fost fermecată și foarte emoționată încă de la prima întâlnire, dar a povestit și cum a cucerit-o fotbalistul care a câștigat de cinci ori „Balonul de Aur”.

Georgina Rodriguez, emoționantă după prima întâlnire cu Ronaldo

Pentru Georgina Rodriguez, viața s-a transformat într-un film spectaculos, decupat parcă din poveștile copilăriei. Au simțit asta și cei de la Netflix care s-au gândit rapid să filmeze „Soy Georgina”, o peliculă în care iubita lui Cristiano Ronaldo a acceptat, pentru prima oară, să-și dezvăluie multe dintre secrete.

Provine dintr-o familie fără mari posibilități financiare și a suferit destul de mult pentru că nu a avut bani. I-a fost greu să se angajeze, dar până la urmă a reușit să obțină o slujbă la un mare magazin de produse de lux din Madrid. „Am trecut de la a vinde produse de lux la ale purta pe covorul roșu. Mulți îmi știu numele, puțini știu cine sunt cu adevărat”, și-a început istorisirea din serialul Netflix.

Hazardul a jucat un rol important în viața ei. Un coleg a rugat-o să-i țină chiar în ziua în care Ronaldo a intrat în magazinul de lux.

„Am plecat de la magazin la ora 17.00 și când am ieșit pe ușă am văzut un tip foarte chipeș, de aproape doi metri, împreună cu un copil și câțiva amici. Junior (n.r. băiatul lui Ronaldo) a venit și m-a salutat: a fost foarte politicos, iar tatăl lui a glumit cu el.

Nu-mi puteam lua ochii de la el și am simțit fluturi în stomac”, a declarat emoționată Georgina.

„A fost ceva intantaneu, nu am putut să spun nimic, dar a fost ca un click. Atunci mi-a intrat în cap.

Ne-am revăzut la un eveniment și după aceea am început să ne vedem și să nu cunoaștem, nu a fost nimic forțat”, a dezvăluit și Cristiano Ronaldo, care juca la Real Madrid în perioada respectivă.

 

Georgina a dezvăluit și un moment haios. După ce au început să se întâlnească, iubitul ei venea să o ia des de la magazin, iar mașinile scumpe, de multe sute de mii de euro, erau imediat remarcate. Localnicii au aflat astfel, mai rapid decât jurnaliștii, ce se întâmplă între cei doi.

„Veneam la serviciu cu autobuzul și plecam într-un Bugatti, iar colegii aproape că înnebuneau”, a afirmat frumoasa Georgina.

„Pentru mine era ceva normal, am multe mașini frumoase… nu puteam să vin să o iau cu un taxi”, a completat-o, amuzat, fotbalistul cu 184 de partide în naționala Portugaliei.

Ronaldo, „salariu” generos pentru Georgina

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume și are o avere de peste un miliard de euro. La Manchester United câștigă anul 15 milioane de euro, dar mai poate adăuga alte 8 milioane din bonusuri. Reclamele și afacerile îi aduc foarte mulți bani, iar jurnaliștii de la Daily Mail au concluzionat că fotbalistul câștigă anual aproape o sută de milioane de euro.

Georgina se ocupă de câteva dintre afaceri, iar Ronaldo îi dă lunar 85.000 de euro pentru a duce o viață de lux. În plus, frumoasa lui iubită are acces la avionul, la colecția de automobile de lux și la iahtul familiei.

Cu toate că nu duce lipsă de fonduri, Georgina a dezvăluit în serialul Netflix că joacă la Loto în fiecare săptămână, în speranța că va câștiga potul cel mare.

Fotomodelul de 28 de ani și fotbalistul de la Manchester United cresc împreună patru copii: gemenii Eva Maria și Mateo (4 ani),  Alana Martina (4 ani) și Cristiano Jr (11 ani), iar în această primăvara familie va deveni și mai numeroasă, pentru că Georgina este din nou însărcinată.

Urmăriți Impact.ro și pe