Cove, prima declaraţie după demisia de la „Vorbeşte Lumea”. „Am avut parte de multe provocări”

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 28.08.2021, 13:24
Cove, prima declaraţie după demisia de la „Vorbeşte Lumea”. „Am avut parte de multe provocări”

În urmă cu o zi, oficialii din Pro TV anunțau că emisiunea „Vorbește lumea” urmează să sufere schimbări importante în noua ediție a sezonului care debutează în această toamnă. Din păcate, Cove, îndrăgitul prezentator al matinalului, și-a dat demisia de la „Vorbește lumea” și a oferit prima declarație legată de părăsirea postului de televiziune. Acesta a vorbit inclusiv despre planurile sale de viitor și unde îl vor putea urmări fanii săi în perioada următoare.

Cove și-a dat demisia de la „Vorbește lumea”. Prezentatorul a oferit prima declarație despre această mutare

Gabriel Coveșanu (Cove) se alătura echipei “Vorbește lumea” în septembrie 2015, când acesta la înlocuit pe Răzvan Fodor la cârma emisiunii. De-a lungul anilor, prezentatorul a avut alături numeroase prezențe feminine precum Nadine, Sore și Vica Blochina. Cu toate acestea, vedeta a făcut o echipă grozavă alături de Adela Popescu, care s-a alăturat producției în ianuarie 2016. Pentru că a fost nevoită să părăsească emisiunea pentru concediul de maternitate și nașterea fiilor săi, aceasta a fost înlocuită de Lora.

După mai multe alternări între cele două, Lora a decis să părăsească emisiunea, astfel că locul său a fost ocupat de alți prezentatori, într-o formulă estivală a producției de la Pro TV. Sore, Veve & Coţofană (matinalii PRO FM), Theo Rose şi Viviana Sposub au constituit gașca veselă a dimineților postului de televiziune. Noul sezon al producției se anunță unul inedit, după ce Cove a anunțat că își dă demisia de la „Vorbește lumea”. De curând, el a oferit prima declarație cu privire la plecarea sa. El a decis să se concentreze pe alte proiecte și de rolul său de director de la Teatrul Ion Creangă.

Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!, a declarat Cove.

Cove a făcut prima declarație după demisia de la
Cove a decis să părăsească producția „Vorbește lumea””

Adela Popescu, revine la „Vorbește lumea”. Proaspăta mămică a oferit primele detalii despre noua postură de prezentator

Pe de altă parte, după anunțul plecării lui Cove de la emisiune, Adela Popescu a oferit fanilor săi o veste grozavă, dezvăluind că revine la „Vorbește lumea”. Proaspăta mămică a trei băieți este extrem de entuziasmată și privește cu multă speranță la revenirea pe micul ecran. Aceasta a recunoscut că s-a asigurat înainte că micuții ei vor avea parte de îngrijirea cuvenită, apelând la ajutorul soțului, Radu Vâlcan, și al mamei sale, doamna Doina Popescu.

Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...