Cine va prezenta noul sezon „Vorbeşte Lumea”. Surpriză de zile mari la Pro TV, după plecarea lui Cove

Iancu Andreea, Ana Ionescu 27.08.2021, 16:49
Cine va prezenta noul sezon „Vorbeşte Lumea”. Surpriză de zile mari la Pro TV, după plecarea lui Cove

O veste grozavă a fost anunțată pentru fanii emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV. Producție revine pe micile ecrane într-un nou sezon. După schimbările din ultimele luni de difuzare, în care mai multe vedete s-au perindat la cârma show-ului matinal, o surpriză de zile mari a fost dezvăluită de către Pro TV pentru noile ediții care debutează în această toamnă. Astfel, s-a aflat cine va prezenta noul sezon „Vorbește lumea”, după ce Cove a decis să se retragă din proiect. Telespectatorii așteptau cu sufletul la gură această veste, mulți fiind curioși să afle cine ca prelua rolul de prezentator din emisiune.

Veste bună pentru fanii Pro TV. Cine va prezenta noul sezon „Vorbește lumea”

După o vară în care vedetele și-au mai încărcat bateriile, cele mai îndrăgite emisiuni revin în grila de programe în această toamnă. Unele dintre ele anunță schimbări importante, în timp ce altele noi apar în peisaj. În privința matinalului de la Pro TV, postul a anunțat un nou sezon, care debutează chiar din 30 august. Surpriza însă este legată de cine va prezenta noul sezon „Vorbește lumea”, emisiune cunoscută ca avându-l drept moderator pe Cove. Pentru că prezentatorul a decis să părăsească echipa, o vedetă feminină îi va lua locul. Dacă până acum, după plecarea Adelei Popescu în concediul de maternitate, s-au remarcat Lora și Sore, precum și alte celebrități pasagere, noile emisiuni vin cu o surpriză de excepție.

Adela Popescu revine în fața publicului și urmează să prezinte emisiunea „Vorbește lumea” în această toamnă, potrivit unui comunicat oficial al postului de televiziune. Astfel, după o vară încărcată, în care proaspăta mămică a dat naștere celui de-al treilea băiețel al familiei, Adela este pregătită cu forțe proaspete să revină în postura de prezentator, din 30 august, de la ora 10:30. Energia bună a vedetei și invitații de seamă pe care îi va avea în platou promit să aducă bunăstare publicului telespectator.

Cine va prezenta noul sezon Vorbește lumea la Pro TV
Adela Popescu revine pe micul ecran, ca prezentator al emisiunii „Vorbește lumea”

Cum va reuși să se împartă între studioul de filmare și viața de familie

Având în vedere că mezinul Adrian, cel de-al treilea fiu al cuplului format din Adela Popescu și Radu Vâlcan, are doar câteva luni de la naștere, mulți se întreabă cum va face față programului, mai cu seamă că Andrei și Alexandru au și ei nevoie de atenția mamei lor. Vedeta, care s-a arătat extrem de emoționată de revenirea pe micul ecran, a mărturisit că va avea drept sprijin pe mama sa, precum și pe Radu. Totodată, înainte ca micuțul să se nască, Adela recunoștea că își dorește să apeleze și la ajutorul unei bone, care să locuiască în casă cu întreaga familie.

Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea.

Motivul plecării lui Cove din echipa de la Pro TV. Ce planuri are prezentatorul

În septembrie 2015, Gabriel Coveșanu (Cove) se alătura echipei „Vorbește lumea”, acesta înlocuindu-l pe Răzvan Fodor la cârma emisiunii. Prezentatorul a avut de-a lungul anilor mai multe prezențe feminine alături, în emisiune, printre ele numărându-se Nadine, Sore și Vica Blochina. Totuși, formula perfectă a producție s-a întregit în ianuarie 2016, când Adela Popescu s-a alăturat proiectului. Ulterior, Adela a fost nevoită să renunțe pentru a se pregăti de nașterea fiilor săi. Ea a fost înlocuită de Lora.

De curând, și Lora a decis să părăsească emisiunea, astfel că locul său a fost ocupat de alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PRO FM), Theo Rose şi Viviana Sposub. Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la debutul unui nou sezon al producției de la Pro TV, Cove a făcut anunțul neașteptat. El a decis să renunțe la colaborare și să se concentreze pe alte proiecte, printre care se regăsesc cele de la Teatrul Ion Creangă, acolo unde actorul este director.

Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!, a declarat Cove.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...