Uită tot ce ştiai. Lora a recunoscut motivul plecării de la Vorbeşte lumea

Nicu Stan, Mihai Ianoși 26.07.2021, 15:55
Uită tot ce ştiai. Lora a recunoscut motivul plecării de la Vorbeşte lumea

Uită tot ce ştiai. Lora a recunoscut motivul plecării de la Vorbeşte lumea. Cântăreața a părăsit emisiunea de la PRO TV cu aproximativ două luni în urmă, moment în care a spus că are mai multe proiecte și nu știe cum să se mai împartă.

De ce a plecat, de fapt, Lora de la emisiunea Vorbește Lumea. Abia acum a recunoscut

Uită tot ce ştiai despre motivul plecării Lorei de la PRO TV. Lora a recunoscut, în sfârșit, adevăratul motiv pentru care a plecat de la emisiunea Vorbeşte lumea.

În urmă cu ceva timp, Lora anunța, în direct, că nu va mai fi colega de platou a lui Cove la Vorbește lumea. Artista a hotărât să se retragă, iar acum a explicat care este adevăratul motiv pentru care s-a hotărât să plece de la emisiunea de la PRO TV, unde mulți nici nu visează să ajungă.

Lora si Cove au prezentat impreuna Vorbeste lumea
Lora si Cove au prezentat impreuna Vorbeste lumea

Lora a înlocuit-o pe Adela Popescu

Lora o înlocuise în emisiune pe Adela Popescu care s-a retras însărcinată fiind cu cel de-al treilea copil. Aceasta vroia ca ea și bebelușul să fi eîn siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus.

Lora demonstrase că poate să fie o prezentatoare TV de succes, artista fiind urmărită de fanii emisiunii Vorbește lumea, însă numai pentru câteva luni. Astfel, vedeta a decis să se retragă.

Schimările de la PRO TV i-a picat mănușă Lorei

Artista a explicat că, deja la acea vreme, se stabilie formatul de ”gașcă” pentru perioada verii, astfel că Lora a putut pleca fără să existe vreun conflict.

”Am prezentat Vorbește Lumea cum ar veni două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea și am primit ok-ul de la toată lumea. S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect”, a spus Lora pentru playtech.ro.

Lora se consideră cântăreață, nu prezentatoare TV

De asemenea, Loara a spus că nu îi pare rău de ce a făcut și crede că îi stă mai bine în rolul de cântăreață, decât în cel de prezentatoare TV.

”Îmi place să cred despre mine că sunt genul de om care să facă lucruri pe care să le prezinte lumea în loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții. Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii pentru că până la urmă ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine și pentru ei, am fost acolo.

Pepiniera PRO TV

Apoi ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat și iată că se descoperă la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor. Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo”, a mai spus Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe