Cove, la un pas de un accident grav. “Mă credeam şmecher”

Badea Violeta 27.09.2021, 11:36
Cove, la un pas de un accident grav. “Mă credeam şmecher”

Gabriel Coveșeanu a acordat un interviu în care a vorbit despre plecarea de la postul de televiziune Pro TV. Fostul coleg al Adelei Popescu a trecut la Prima TV și a făcut dezvăluiri despre noua colaborare, dar și despre momente mai puțin plăcute din viața sa. Iată ce a pățit îndrăgitul prezentator.

Cove, noi dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV

Cove a anunțat brusc că o să renunțe la colborarea cu postul de televiziune Pro TV. Actorul a vorbit despre această decizie șocantă pentru mulți telespectatori ce îl urmăreau la „Vorbește lumea”, acolo unde forma o echipă minunată cu Adela Popescu.

Ulterior, acesta a dat vestea cea mare și a anunțat că a semnat un contract cu Prima TV. Acum, Cove s-a decis să vorbească despre demisia de la Pro TV. Iată ce dezvăluiri a făcut actorul.

„Aveam nevoie de o astfel de schimbare, cred că schimbările sunt importante și esențiale în viață cu atât mai mult când sunt schimbări în bine. Cât despre dezamăgiri, nu sunt și nu am fost niciodată dezamăgit de nimic din ce am făcut în viață.”, a mărturisit simpaticul prezentator TV, citat de Ciao.ro.

Cove, noi dezvaluiri despre plecarea de la Pro TV
Cove, noi dezvaluiri despre plecarea de la Pro TV

Cove a fost lovit de o mașină

În cadrul aceluiași interviu, Cove a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din viața sa. Actorul a povestit că în copilărie a fost lovit de o mașină, iar părinții săi au tras o sperietură zdravănă. Actorul și-a asumat toată vina și a precizat că a traversat strada fără să se asigure.

„Eu am foarte multe amintiri haioase pentru că am făcut tot felul de năzbâtii. Erau haioase pentru mine, dar dramatice pentru părinți. De la momentul în care le-am dărâmat mobila din casa pe care abia o achizionaseră, până la faptul că am traversat strada cu ochii în sus și am fost lovit de o mașină. Mă credeam șmecher și nu a fost așa. Cred că văzusem vreun film cu supereroi.”, a declarat Cove pentru aceeași sursă.

Ce a spus Cove despre noua colaborare

Cove este foarte entuziasmat de noua colaborare de la Prima TV. Actorul prezintă „Flash Monden” împreună cu Diana Bart și pare fericit alături de noua sa colegă. Emisiunea are rolul de a aduce poveşti în premieră despre vedetele autohtone, dar şi internaţionale.

„Tind să cred că sunt un partener de prezentare destul de cool, motiv pentru care sunt convins că aș putea să mă adaptez și să fac echipa bună cu oricine, dar la momentul ăsta mă bucur tare că lucrez și prezint cu Diana Bart, Flash Monden la Prima TV, de luni până vineri, de la 19.30 și duminica de la aceeași oră. Suntem veseli, tonici și, zic eu, facem serile să arate altfel.”, a spus prezentatorul.

colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe