Zi importantă pentru Cove: și-a dus fiul la școală chiar înainte de prima apariție la Prima TV. Unde învață băiatul său, de fapt

Iancu Andreea 13.09.2021, 18:22
Zi importantă pentru Cove: și-a dus fiul la școală chiar înainte de prima apariție la Prima TV. Unde învață băiatul său, de fapt

Debutul acestei săptămâni a reprezentat pentru mulți părinți și confruntarea cu primele emoții ale începutului școlii. O parte dintre aceștia și-au condus copilașii la festivitatea de deschidere a anului școlar, îndrumându-le pașii către mediul cunoașterii. Printre cei emoționați s-a numărat și Cove, noul prezentator de la Prima TV, care și-a dus fiul la școală în cea mai importantă zi din viața micuțului. Fanii vedetei au putut observa un detaliu legat de școala băiatului său.

Cove, alături de fiul său în prima zi de școală. Unde învață, de fapt, micuțul

Fostul prezentator al emisiunii „Vorbește lumea” a trăit astăzi emoțiile primei zile de școală, după ce a fost alături de fiul său, care tocmai a trecut în clasa pregătitoare, la debutul anului școlar. Cove și unul dintre băieții săi s-au imortalizat în timp ce așteptau cuminți festivitatea de deschidere la unitatea de învățământ unde urmează să studieze micuțul. Momentul, care a fost descris de prezentator ca o zi importantă în familia sa, reprezintă doar unul dintre motivele de bucurie ale vedetei, care a semnat de curând cu postul Prima TV.

În mesajul postat pe contul său de Instagram, Cove a menționat faptul că este prima zi de școală pentru băiețelul său, care a intrat în clasa pregătitoare. Puțini știau însă că micuțul urmează să studieze la Liceul teoretic bilingv „Miguel Cervantes”, detaliu pe care urmăritorii vedetei l-au observat pe ecusonul fiului său. Pe de altă parte, prima zi de școală corespunde și cu prima zi la noul post de televiziune cu care Cove a semnat: Prima TV.

O zi importantă pentru noi! PRIMA lui zi de școală și PRIMA mea zi la PRIMA TV! Ne vedem în seara asta, de la 19:30, la FLASH MONDEN!, a transmis Cove în prima zi de școală a fiului său.

Cove, alături de fiul său în prima zi de școală, înainte de prima apariție la Prima TV
Cove și fiul său, proaspăt elev al Liceului teoretic bilingv Miguel de Cervantes

Vedeta a anunțat mutarea sa la Prima TV. Detalii despre emisiunea pe care urmează să o prezinte Cove

După un an plin, în care a fost aproape zilnic pe micul ecran, prezentând emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Cove a decis că este momentul să facă o schimbare. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, prezentatorul anunța cu bucurie că fanii săi vor putea să îl urmărească începând din această toamnă în cadrul emisiunii „Flash Monden”, de la Prima TV. Vedeta va aduce în fața telespectatorilor poveștile mai multor celebrități, în cadrul unui jurnal monden.

Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-am simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă, a scris Cove pe rețele de socializare despre mutarea sa din televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...