Cosmin Seleși a confirmat că are Covid. Cum se simte actorul. „Am reușit după 2 ani”

Badea Violeta 13.07.2022, 19:53

Cosmin Seleși a venit cu un anunț extrem de trist pentru urmăritorii săi din mediul online! Fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva” s-a infectat cu Covid pentru prima oară, așa că o să lipsească pentru o vreme din viaţa publică, fiind nevoit să stea izolat și să se îngrijească de starea sa de sănătate. Iată cum se simte actorul!

Cosmin Seleși, anunț trist. Actorul a fost testat pozitiv cu Covid

Fosta vedetă de la Antena 1 trece prin clipe dificile. Proaspăt întors dintr-o vacanță din Grecia, Cosmin Seleși tocmai a primit o veste neplăcută pe care a ținut să o împărășească și cu fanii săi din mediul online.

Îndrăgitul actor a dezvăluit că s-a confruntat cu dureri musculare și dureri în gât, așa că s-a hotărât să rămână în propria locuință și să facă un test Covid, iar rezultatul, din păcate, a fost unul pozitiv.

„Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după 2 ani!
Momentan sunt bine, dureri musculare și dureri in gât!
Vă țin la curent!
Doamne ajută!”, a scris Cosmin Seleși, pe pagina sa oficială de Facebook.

Cosmin Selesi tocmai s-a intors din Grecia
Cosmin Selesi tocmai s-a intors din Grecia

Cosmin Seleși și-a petrecut concediul de vară în Grecia

Înainte de a contacta virusul, Cosmin Seleși s-a relaxat în Grecia. Actorul și-a petrecut vacanța în Thassos și, cel mai probabil, de acolo a luat Covid. Artistul spunea, mai în glumă, mai în serios, la „Vorbește lumea” că nu își mai permite să meargă pe litoralul românesc.

„Chiar dacă sună ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece… înnebunesc.

Ți-o aduce și după o oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă.

Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, declara Cosmin Seleși, în urmă cu doar câteva zile, la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...