Cosmin Olăroiu, cel mai dulce șomaj. Motivul pentru care refuză ofertele, e vorba de bani mulți

Stan Filon 24.02.2021, 13:59
Cosmin Olăroiu, cel mai dulce șomaj. Motivul pentru care refuză ofertele, e vorba de bani mulți

Cosmin Olăroiu și-a încheiat socotelile cu clubul Jiangsu Suning. Antrenorul român a avut un an fabulos în China, unde echipa antrenată de el a câștigat campionatul și a jucat finala cupei. Cu toate acestea, a decis să se despartă de chinezi și chiar a rămas cu un gust amar. Imediat după aceea, au început să vină ofertele, dar Olăroiu le-a refuzat pe bandă rulantă. Acum s-a aflat adevăratul motiv!

S-a aflat de ce refuză Cosmin Olăroiu toate ofertele primite de a antrena

”Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, staff-ul, nu am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa”, declara Cosmin Olăroiu, pentru Telekom Sport, imediat după ce s-a aflat că nu mai este antrenorul echipei din China.

Adevăratele motive ale despărțirii românului de gruparea din China nu s-au aflat încă, dar presa locală a scris că Jiangsu Suning trece prin momente financiare dificile. Cu toate că este cumva liber de contract, Olăroiu a refuzat rând pe rând toate ofertele venite de la alte echipe, care l-au dorit să antreneze.

S-a aflat de ce refuza Cosmin Olaroiu toate ofertele primite de a antrena
S-a aflat de ce refuza Cosmin Olaroiu toate ofertele primite de a antrena

Antrenorul român ar putea pierde o sumă colosală, imediat cum va accepta să antreneze

Acum s-a aflat și motivul pentru care antrenorul român a făcut acest lucru. Adevărul este că Olăroiu este, cumva, într-un fel de șomaj de lux, iar acest statut va lua sfârșit imediat cum va semna cu altă echipă.

Surse sigure au declarat pentru Playsport.ro că tehnicianul român are de primit de la echipa din China amețitoarea sumă de 10 milioane de euro, care include prima pentru câștigarea campionatului, dar și plata întreagă a contractului neterminat.

Așadar, chinezii de la Jiangsu Suning continuă să-l plătească pe Cosmin Olăroiu până la stingerea datoriei de 10 milioane de euro, însă condiția este ca românul să nu antreneze o altă echipă între timp. Așadar, Cosmin Olăroiu se ține departe de tentația de a mai antrena o altă echipă, deoarece este foarte mulțumit de ”șomajul” primit din China.

Acesta se pare că este unul dintre motivele pentru care a declinat oferta celor de la Al Hilal. Un alt motiv ar fi fost și faptul că la momentul când a fost contactat de saudiți, pe banca tehnică a echipei se afla un alt român celebru: Răzvan Lucescu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...