Cu cine a plecat în vacanță Cosmin Olăroiu. Puțină lume se aștepta să-l vadă într-o astfel de companie

Stan Filon 19.02.2021, 14:50
Cu cine a plecat în vacanță Cosmin Olăroiu. Puțină lume se aștepta să-l vadă într-o astfel de companie

Acum s-a aflat cu cine a plecat în vacanță Cosmin Olăroiu! Antrenorul român și-a încheiat socotelile cu chinezii de la Jiangsu Suning, unde a lucrat pe brânci în ultimii doi ani, așa că a profitat de zilele libere pentru a pleca într-o binemeritată vacanță, după dezamăgirea din China.

Iată cu cine a plecat în vacanță Cosmin Olăroiu

Într-o declaraţie oferită pentru Telekom Sport, Cosmin Olăroiu s-a declarat dezamăgit de despărțirea de echipa chineză Jiangsu Suning și a recunoscut că nu credea că se va ajunge aici. ”Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, stafful, n-am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa“, spunea Oli.

Ei bine, totul a trecut, iar acum Cosmin Olăroiu i-a luat cu el în vacanță pe fiul său, pe fiul lui Cristi Borcea, dar și pe omul de încredere al lui Gigi Becali, Ionuț Luțu, scrie prosport.ro. Cei patru fantastici s-au îmbarcat în această dimineață cu destinația Dubai, unde vor petrece pentru următoarele zile. Fiul lui Olăroiu, Dani, este bun prieten cu fiul lui Cristi Borcea, iar cu Ionuț Luțu îl leagă o prietenie de zeci de ani. Așadar, echipa a fost formată, iar distracția este garantată.

Cu cine a plecat in vacanta Cosmin Olaroiu
Cu cine a plecat in vacanta Cosmin Olaroiu. Sursa foto: prosport.ro

Ar putea negocia cu Al Hilal

Cu toate acestea, este posibil ca Cosmin Olăroiu să îmbine plăcerea cu afacerile, mai ales că se știe că românul este dorit cu ardoare de șeicii de la Al Hilal, în locul lui Răzvan Lucescu. E foarte probabil ca acesta să semneze cu formația arabă, în această vacanță exotică.

Ionuț Luțu ar putea învăța și el câte ceva de la Cosmin Olăroiu, mai ales că se știe că are carnet de antrenor, însă nu l-a lăsat nimeni să conducă vreo echipă, până acum. Fiul lui Cosmin Olăroiu, dar și cel al lui Cristi Borcea au mai fost împreună la o petrecere, în urmă cu câteva luni, de unde amândoi au plecat cu câte o porție bună de coronavirus.

Fiul lui Cosmin Olăroiu a avut parte de simptome ceva mai grave decât fiul lui Borcea și a avut nevoie chiar și de asistență medicală.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...