Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mărturisiri dureroase despre tatăl său. Ce s-a întâmplat când şi-a văzut surioara de doar trei ani

Cătălina Burghelea 07.11.2021, 16:49
Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mărturisiri dureroase despre tatăl său. Ce s-a întâmplat când şi-a văzut surioara de doar trei ani

Nicolae Botgros a trăit momente grele, după pierderea soției sale, cu care a fost căsătorit 50 de ani. Deși marele artist divorțase de cea care i-a fost alături timp de cinci decenii, Lidia Bejenaru ocupa un loc special în inima sa. Dirijorul moldovean are o altă familie și un copil de trei ani, care au fost cu greu aceeptate de fiul din prima căsnicie a lui.

Fiul lui Nicolae Botgros face dezvăluiri neașteptate despre tatăl său

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, a fost devastat din cauza moartea prematură a mamei sale, de acum trei luni. Bărbatul a mărturisit că îi este încă foarte greu să o accepte pe amanta tatălui său, dar a acceptat, în cele din urmă, să își vadă surioara de trei ani.

Marele dirijor a divorțat de Lidia Bejenaru pentru o femeie mult mai tânără

Au trecut trei luni de când Lidia Bejenaru a părăsit această lume. Artista de muzică populară s-a stins din viață din cauza unei boli grave, dar și cu regretul amar că soțul ei, Nicolae Botgros, are o amantă și un copil. De când a murit mama sa, băiatul acesteia își pune fel de fel de întrebări despre decesul solistei. Corneliu Botgros a dezvăluit că nu știe nici acum de ce mama lui a decedat și că nu a primit un răspuns concret.

”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur și simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a spus Corneliu Botgros, invitat la emisiunea „Tele Magazin Moldova”.

Soția lui Nicolae Botgros a murit

Corneliu Botgros și-a cunoscut surioara de trei anișori

După ce dirijorul Nicolae Botgros a recunoscut public că are o relație cu o femeie mult mai tânără, care i-a dăruit un copil, Corneliu a acceptat cu greu situația. Totuși, și-a călcat pe inimă și a mers să-și vadă surioara de trei anișori. Deocamdată, nu o vede pe micuță ca pe un membru al familiei, deoarece a trecut prea puțin timp de la moartea mamei sale.

”Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat! Cred că e nevoie de timp că ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”, a mărturisit Corneliu Botgros, potrivit EVZ.

Băiatul lui Nicolae Botgros nu o poate accepta pe amanta părintelui său

Maestrul Nicolae Botgros a lăsat căsnicia cu Lidia Bejenaru pentru o relație cu o artistă mai tânără, de doar 27 de ani. Cântăreața și familia acesteia au suferit enorm când au aflat de această trădare. Iar Corneliu Botgros spune că încă nu se poate uita la amanta tatălui său cu ochi buni.

”Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a declarat fiul lui Nicolae Botgros.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...