Nicolae Botgros, de nerecunoscut după moartea soţiei sale. Cum a fost surprins artistul moldovean

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 25.08.2021, 09:50
Nicolae Botgros, de nerecunoscut după moartea soţiei sale. Cum a fost surprins artistul moldovean

A supraviețuit ca prin minune infecției cu o formă severă de Covid-19, apoi a pierdut-o pe cea mai importantă persoană din viața sa.  Nicolae Botgros este de nerecunoscut după moartea soţiei sale.

Nicolae Botgros trece cu greu peste moartea soției sale

Recunoaște că s-a numărat printre cei care „aveau dubii” în privința pandemiei de Covid-19, însă totul s-a schimbat în momentul în care a fost infectat, dezvoltând o formă gravă a bolii ce i-a afectat 80% din plămâni.

„Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat. Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acuma… vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare.

Plămânii mei au fost afectaţi aproape 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva. Eu m-am născut în sânul lui Dumnezeu şi îi mulţumesc încă o dată că prin puterea oamenilor care s-au rugat am ajuns astăzi acasă”, a povestit Nicolae Botgros, la Antena 3.

A reușit să treacă peste acestă cumpănă uriașă, însă la scurt timp după, familia sa a suferit o pierdere uriașă. Soția artistului, Lidia Bejenaru, a murit la vârsta de 68 de ani, răpusă de un cancer de colon.

Sfâșiat de durere, încearcă să treacă peste moartea soției sale. Nicolae Botgros a apărut recent în spațiul public, etichetat într-o fotografie postată pe o rețea socială de un coleg de-al său de breaslă. Vizibil trist, îmbrăcat în negru, artistul este de nerecunoscut.

Nicolae Botgros, de nerecunoscut după moartea soţiei sale
Nicolae Botgros

Are un copil dintr-o relație extraconjugală

Nicolae Botgros și-a iubit soția, însă nu i-ar fi fost fidel. În 2018, o femeie cu aproape 30 de ani mai tânără l-a făcut tătic de fetiță. Cu toate astea, artistul a decis să se întoarcă la soția sa, Lidia.

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat.

Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...