Corina Caragea a pățit-o în țările arabe. ”Nici nu știam de ce se holbează bărbații la mine”. Ce greșise, de fapt

Ioana Bucur 02.05.2021, 15:20
Corina Caragea a pățit-o în țările arabe. ”Nici nu știam de ce se holbează bărbații la mine”. Ce greșise, de fapt

Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV și-a descoperit în ultimii ani marea pasiune: călătoriile. A avut parte de un adevărat șoc, într-una dintre aventurile în străinătate. Corina Caragea a pățit-o în țările arabe, atrâgând privirile tuturor celor din jur. Ce greșise, de fapt, fără să își dea seama.

Corina Caragea a pățit-o în țările arabe

În contextul restricțiilor de circulație impuse de autoritățile din toată lumea, Corina Caragea a fost printre cei care au fost nevoiți să renunțe, pentru o vreme, la cea mai mare fericire din viață: călătoriile. Cu toate astea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a reușit să strecoare câte o mică fugă, chiar și de câteva zile, în statele în care intrarea turiștilor era condiționată de prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ.

„Eu am fost în țări care cer test PCR negativ la intrare, desigur că nu e comod și e cu emoții până în ultimul moment. Carantină nu am făcut la întoarcere, pentru că țara nu era pe lista galbenă a României. Mi-a plăcut că totul era deschis – teatre, restaurante, magazine, desigur, cu anumite restricții – distanțare, igienizare, măști obligatorii. Cred că așa trebuie să fie, să mergem mai departe cu economia și cu viața noastră, adaptându-ne ușor-ușor. Nu cred că trebuie să renunțăm la călătorii, ci doar să ne adaptăm unui alt mod de a călători – mai precaut”, a povestit frumoasa brunetă, pentru Click!.

Corina Caragea a pățit-o în țările arabe
Corina Caragea

Prezentatoarea a vorbit despre cele mai ciudate momente pe care le-a trăit în vacanțele sale, dar și de gafele pe care le-a făcut, fără șă și dea seama. Cel mai mare șoc cultural l-a avut când a ajuns în Japonia: de la faptul că acolo oamenii nu se strâng de mână când se cunosc, nu se pupă, pâna la momentul în care a fost nevoită să se descalțe la intrarea în hotel sau să caute pe internet instrucțiuni de folosire a vasului de WC modern, ce funcționa doar cu apăsarea unor butoane, experiența a fost una cu totul specială.

„Nici nu știam de ce se holbează bărbații la mine”

Corina Caragea a pățit-o în țările arabe. Un alt moment stânjenitor l-a trăit în metroul din Dubai, unde și-a dat seama de greșeala făcută abia când a realizat că toți cei din vagonul în care urcase se holbau la ea:

„Într-un metrou din Dubai eram singura femeie între zeci de bărbați și nu e tot, eram în tricou și pantaloni scurți. Se uitau tare ciudat la mine și habar nu aveam de ce. Pe lângă ținuta total neadecvată, intrasem într-un vagon de… bărbați. Femeile au vagonul lor separat”, a povestit Corina Caragea, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...