Cum încercau fotbaliștii să o cucerească pe Corina Caragea. ”Îți pot spune sigur cifra”

Elena Avramescu 30.07.2020, 12:25
Cum încercau fotbaliștii să o cucerească pe Corina Caragea. ”Îți pot spune sigur cifra”

Corina Caragea este unul dintre cele mai frumoase prezentatoare din România, iar acest lucru nu îl poate contesta nimeni. Astfel că nu este o surpriză faptul că, de-a lungul anilor, a fost curtată de o mulțime de bărbați, în special de cei din lumea fotbalului.

Corina Caragea, curtată de fotbaliști

Corina Caragea, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive, a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, însă asta nu înseamnă că nu a făcut ravagii în rândul bărbații, mulți întorcând capul după ea, frângând astfel inimile tuturor.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Coriga Caragea a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu fotbaliștii de-a lungul anilor, dar și alte aspecte din viața sa personală, neștiute până acum.

“Îți pot spune sigur cifra celor care au reușit să treacă de un buchet de flori, un cadou sau un apel telefonic: zero. Am știut să îi țin la o distanță profesională. Cunosc câțiva sportivi, îi apreciez și vorbesc civilizat cu ei, însă în cu totul alt context, avem prieteni comuni sau le-am luat interviu pentru blogul meu, nicidecum altceva. Plus că nici fotbaliștii nu sunt toți la fel, cum nici toate fetele care apar la TV nu sunt la fel. Nu e corect să pună cineva o etichetă.”

Cum încercau fotbaliștii să o cucerească pe Corina Caragea
Cum încercau fotbaliștii să o cucerească pe Corina Caragea

“Te ia valul dacă nu ai o educație, niște principii“

Întrebată apoi daca vreodată celebritatea i-a influențat viața, Corina Caragea a răspuns sincer că cei șapte ani de acasă au ajutat-o ca să rămână cu picioarele pe pământ.

“A intervenit educația, adică cei șapte ani de acasă. Te ia valul dacă nu ai o educație, niște principii, dacă ai câștigat peste noapte un loc nemeritat și nemuncit. Îl pierzi la fel de repede dacă ești lipsit de conținut, dacă nu știi să te menții, căci asta e mai greu decât să ajungi sus. Să rămâi acolo și să îți pierzi mințile“, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI