Imagine de colecție cu Corina Caragea. Cum arăta în prima zi de muncă la Pro Tv, acum 15 ani

Diana Dumitrache 08.07.2020, 08:08

Corina Caragea este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. Ştirista de la PRO TV este urmărită seară de seară de fanii sportului. Dar câţi îşi mai aduc aminte cum arăta bruneta la începuturile carierei în televiziune?!

Debutul în televiziune, la „Surprize, Surprize”!

Frumoasa Corina Caragea a debutat ca dansatoare în grupul de balet al „Surprize Surprize”, emisiune realizată de Andreea Marin, la TVR1. Se întâmpla în 2003. Deşi nu a fost o colaborare de lungă durată, bruneta îşi aduce aminte cu plăcere de acea perioadă.

Apoi, Corina s-a angajat la postul de televiziune Realitatea TV. La scurtă vreme, însă, a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte știrile sportive. Şi iată că s-au împlinit 15 ani de când înfrumuseţează pupitrul jurnalului sportiv.

Are 37 de ani, iar 15 i-a petrecut în familia PRO TV!

Corina Caragea are 37 de ani şi o carieră de succes. Deşi este greu de crezut, s-au adunat de curând 15 ani de când este în marea echipă PRO.

Imagine de colecție cu Corina Caragea. Cum arăta în prima zi de muncă la Pro Tv, acum 15 ani
Imagine de colecție cu Corina Caragea. Cum arăta în prima zi de muncă la Pro Tv, acum 15 ani

Ghiciţi de când e poza asta? Nu exista Instagramul, nici smartphone-ul. România nu era în UE, iar eu păşeam pe scările din Pache într-o cârjă. Într-o zi ca cea de astăzi m-am angajat la PRO, a scris ştirista pe pagina de Instagram.

Frumoasa brunetă a scris şi pe blogul său despre momentul pe care, aşa cum povesteşte chiar ea, nu îl va uita niciodată.

Dinţii îmi clănţăne, literele o iau la galop în faţa mea mai ceva ca Bolt în cursa de 100 de metri, reflectoarele parcă sunt un solar sau am doar eu impresia că obrajii stau gata-gata să ia foc? Oare se vede? Oare mă vede cineva? Câteva milioane de perechi de ochi? Primul meu jurnal la PROTV a trecut ca şi cum aş fi clipit o dată. Nu ştiu în ce unitate să măsor emoţiile. Nu ştiu ce am zis, câte bâlbe am scăpat sau în ce parte mi-au plecat degetele pe hârtiile cu ştiri. Cine să mai doarmă după? Atunci a fost noaptea cea mai lungă. Ce de jurnale am citit pe tavan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...