Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la știrile din sport ale Pro TV și a lăsat-o doar pe Corina Caragea. Cu ce se ocupă acum

Iancu Andreea 17.12.2020, 08:52
Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la știrile din sport ale Pro TV și a lăsat-o doar pe Corina Caragea. Cu ce se ocupă acum

Raluca Arvat este o figură emblematică în cadrul știrilor sportive ale postului Pro TV. Deși o bună perioadă de timp a făcut echipă cu Corina Caragea la pupitrul jurnalului sportiv, Raluca Arvat a ales un alt drum.

Motivul pentru care Raluca Arvat a plecat de la știrile Pro TV

Bruneta cu părul scurt era urmărită în fiecare zi de fanii sporturilor în cadrul jurnalului de la Pro TV. Deși devenise personalitatea cu care telespectatorii asociau întotdeauna știrile din sport, Raluca Arvat a decis să lase în spate cei 20 de ani petrecuți la pupitrul știrilor și să fie înlocuită de Corina Caragea. Iar motivul a fost dezvăluit chiar de prezentatoare, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Raluca a dezvăluit că viața profesională i-a oferit satisfacții, însă în plan personal a amânat un pas important. Astfel, abia la 39 de ani, prezentatoarea devenea mamă pentru prima oară. Din acel moment, știrista a descoperit o lume nouă, căreia i s-a dedicat întru totul.

Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie… Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat, stăteam foarte mult la serviciu. De asta am şi făcut copilul la 39 de ani. Când eram doar eu şi cu mine nu mă deranja. Dar de când a apărut şi Tudor, e mult prea frumos. E lucrul cel mai important în viaţă, de fapt, că serviciul e serviciu, a declarat prezentatoarea de televiziune, potrivit sursei citate.

Raluca Arvat a revenit la pupitrul știrilor, dar la un alt post TV
Raluca Arvat a revenit la pupitrul știrilor, dar la un alt post TV

Cu ce se ocupă Raluca Arvat în prezent

Mai bine de 20 de ani, Raluca Arvat a fost asociată cu știrile sportive de la Pro TV. Ea a debutat în cadrul postului încă din anul 1996, când activa ca reporter la Pro TV Brașov, orașul său natal. Ulterior, în anul 2000, ea a devenit prima femeie care prezenta un jurnal sportiv la o televiziune comercială. Viața însă i s-a schimbat total în primăvara lui 2015, când Raluca a devenit pentru prima oară mamă. Astfel, timp de un an și jumătate, știrista s-a dedicat în totalitate familie.

Însă pasiunea pentru televiziune nu a ținut-o mult timp departe de pupitrul știrilor, însă decizia a fost de a nu reveni la postul care a consacrat-o. Astfel, după întoarcerea din concediul de maternitate, Raluca Arvat a ales să semneze cu Televiziunea Română. Încă din 2016, știrista prezintă jurnalul de la ora 19:00 al postului TVR2.

Telejurnalul de la ora 19.00, vă conectează, în fiecare seară a săptămânii, cu cele mai importante şi relevante ştiri ale zilei. De luni până vineri, ele vor fi prezentate de Raluca Arvat, iar în weekend de către Stela Popa. Fiecare ediţie va fi urmată de la ora 19.45 de programul de Sport, prezentat în timpul săptămânii de Costin Deşliu iar sâmbăta şi duminica de Sandra Izbaşa, se arăta într-un comunicat al Televiziunii Române.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI