Comportament halucinant manifestat de Donald Trump. De ce a scris 19 mesaje într-o singură oră pe Twitter

Ana Anitoiu 06.10.2020, 13:50
Comportament halucinant manifestat de Donald Trump. De ce a scris 19 mesaje într-o singură oră pe Twitter

Donald Trump a manifestat un comportament halucinant. Președintele american a scris 19 mesaje, într-o singură oră, pe Twitter.

De ce a scris Donald Trump 19 mesaje pe Twitter, într-o singură oră

De când a fost confirmat cu Covid-19, Donald Trump se află în izolare. Președintele american nu concepe, însă, să-și piardă din vizibilitate, în timpul campaniei electorale. El vrea ca la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie să îi asigure un nou mandat.

Prin urmare, Donald Trump a fost și mai activ pe Twitter. A ajuns să scrie 19 mesaje pe această platformă de socializare, într-o singură oră.

Între cele 19 mesaje se numără îndemnuri la vot pentru americani, alături de unele motive pentru care Donald Trump crede că ar merita un nou mandat. ”Cea mai puternică armată. Votează!” și ”Maxime bursiere. Votează!”, au fost două dintre aceste mesaje.

De asemenea, republicanul Donald Trump a lansat un atac la adresa contracandidatului său, democratul Joe Biden. ”Dacă vrei o creștere masivă a taxelor, cea mai mare în istoria țării (una care să dărâme economia și numărul de locuri de muncă), votează cu democrații!”, a scris Donald Trump.

Pe 15 octombrie este planificată o a doua dezbatere între Donald Trump și Joe Biden, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Comportament halucinant manifestat de Donald Trump. De ce a scris 19 mesaje într-o singură oră pe Twitter

Donald Trump a transformat și diagnosticul său cu Covid-19 ca mijloc de campanie

După ce a fost diagnosticat cu Covid-19, Donald Trump a decis să folosească și acest diagnostic ca mijloc de campanie. Președintele american a publicat, luni, un mesaj referitor la pandemia de coronavirus.

”Voi fi externat din minunatul Centru Medical Walter Reed astăzi, la ora 6.30 PM. Mă simt foarte bine! Să nu vă fie teamă de Covid. Nu îl lăsați să vă domine viața. Am dezvoltat, în administrația Trump, medicamente cu adevărat grozave și cunoștințe despre coronavirus. Mă simt mai bine decât mă simțeam în urmă cu 20 de ani!”, a scris Donald Trump, luni, pe Twitter.

Donald Trump a părăsit spitalul purtând un costum cu cravată. El a salutat cu pumnul ridicat, în semn de reuşită. A refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Când a ajuns la Casa Albă, Donald Trump a urcat scara exterioară şi a pozat în faţa unor steaguri, unde şi-a scos masca. Președintele american nu și-a pus înapoi masca, chiar dacă a fost salutat de angajaţi de la Casa Albă, care purtau măşti de protecție. El a filmat două clipuri pentru a le publica pe internet.

Comportament halucinant manifestat de Donald Trump. De ce a scris 19 mesaje într-o singură oră pe Twitter

”Am învăţat atât de multe despre coronavirus. Acum sunt mai bine. Poate sunt imun. Nu ştiu”, a spus el, cu toate că medicii au avertizat că starea i s-ar putea înrăutăţi, în zilele viitoare. Mai mult, Trump a îndemnat oamenii să ”iasă” din casă și să fie ”prudenți”.

Specialiștii în domeniul sănătății au spus că pacienţii infectaţi cu noul coronavirus ar trebui să poate mască de protecție, ca să nu infecteze alte persoane, iar preşedintele american este contagios încă.

Joe Biden, furios pe declarațiile lui Donald Trump

Ulterior, Joe Biden a argumentat cu bilanţul foarte grav al pandemiei în SUA, ca să demonteze declaraţiile prin care Donald Trump a încercat să le ofere americanilor asigurări în privința coronavirusului, la plecarea sa din spital.

”Am văzut un tweet de-al său, mi l-au arătat, în care a spus «nu lăsaţi (boala) covid(-19) să vă controleze viaţa». Du-te şi spune-le asta familiilor care au pierdut pe cineva. Avem de ce să fim îmgrijortaţi. Aproximativ 210.000 de persoane au murit.

Sper că nimeni nu va ieşi, crezând că aceasta nu este o problemă. Este o problemă gravă. Eu aş fi sperat ca preşedintele, după ce a trecut prin ceea ce a trecut -şi sunt fericit că pare să-i fie mai bine – să le dea lecţii bune americanilor: măştile sunt importante”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...