Andreea Bălan dezvăluie cum e, de fapt, Elena Marin de la Survivor. Artista a mărturisit tot

Stan Filon 12.02.2021, 18:49

Andreea Bălan a rămas șocată de acuzațiile care i-au fost aduse Elenei Marin la emisiunea Survivor România de la kanal D. pe cele două le leagă o prietenie de mai bine de 10 ani, fiind prezente mereu pe scenă împreună. Andreea Bălan și-a apărat dansatoarea, după ce a fost acuzată de Zanni că ar vrea să-și înșele iubitul cu un alt Faimos.

Andreea Bălan i-a sărit în apărare Elenei Marin

Andreea Bălan o cunoaște foarte bine pe Elena Marin și au șocat-o acuzațiile care i-au aduse recent de Zanni. Acesta a spus nici mai mult, nici mai puțin, decât că Elena Marin vrea să-și înșele iubitul cu un coleg de echipă, mai exact cu Cosmin Stanciu.

Acuzațiile au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Iubitul din România al Elenei Marin a spus că nu crede nicio iotă din cele spuse de Zanni, care s-ar face vinovat de ”dispariția” măncării iubitei sale. Dar un cuvânt greu de spus a avut și Andreea Bălan, care și-a susținut dansatoarea și prietena.

Andreea Balan i-a sarit in aparare Elenei Marin
Andreea Balan i-a sarit in aparare Elenei Marin

”Un om extraordinar de bun”

Elena Marin i-a fost mereu alături Abdreei Bălan, la bine, dar și la greu. A susținut-o în momentele grele care au venit după despărțirea de George Burcea. Acum, a venit vremea ca Andreea Bălan să-i ia apărarea Elenei. Cântăreața dezminte zvonurile lansate de Zanni la Survivor și îi încurajează pe telespectatori să o susțină și să o voteze pe Elena Marin.

”O susțin pe Elena Marin, colega mea de scenă și prietena mea, un om extraordinar de bun, înțelept, un suflet cald, plin de compasiune și iubire! Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate! Sper să câștige și publicul să o susțină și să o voteze!”, este mesajul postat online de Andreea Bălan.

Iubitul Elenei Marin a recunoscut că s-a cam certat cu iubita lui, înainte de plecarea în Republica Dominicană, însă s-au împăcat rapid. De asemenea, Andrei spune că Elena nu l-ar înșela niciodată. ”Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei. Dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi”, a declarat Andrei pentru fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...