Codin Maticiuc, dezvăluiri despre fosta iubită. Ce a spus despre Gina Pistol și Smiley (exclusiv)

Badea Violeta 05.10.2021, 21:03

Codin Maticiuc era cândva un „Crai de Dorobanți”. Între timp, el s-a cumințit, și-a întemeiat o familie și a devenit tătic, dar în trecut a trăit o poveste de iubire alături de Gina Pistol. Iată ce a spus despre actuala iubită a lui Smiley.

Codin Maticiuc, despre relația cu Gina Pistol

Codin Maticiuc a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc. Deși a cucerit foarte multe femei frumoase de-a lungul anilor, el abia acum se poate declara un bărbat împlinit și fericit. De ceva timp, producătorului peliculei Miami Bici și-a găsit liniștea în brațele unei actrițe foarte frumoase pe nume Ana Pandeli.

Cei doi au împreună o fiică superbă, iar Codin radiază de bucurie în jurul ei. Ajuns la vârsta de 41 de ani, actorul s-a decis să vorbească deschis despre fostele iubiri și a dezvăluit că a rămas în relații bune cu fostele partenere, inclusiv cu Gina Pistol, actuala iubită a lui Smiley.

„Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă.”, a spus Codin Maticiuc, citat de Playtech.ro.

Actorul a avut foarte multe iubite extrem de cunoscute în showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără: Gina Pistol, Anna Lesko, Alina Crişan, Maria Dinulescu și Flavia Mihășan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Despre actuala iubită a lui Smiley, Codin Maticiuc a avut numai cuvinte de laudă. Acesta a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță că Gina Pistol a fost cea mai pasională femeie din viața lui.

Codin Maticiuc si Gina Pistol

Codin Maticiuc a împlinit astăzi 41 de ani

Codin Maticiuc a împlinit astăzi, 5 octombrie, vârsta de 41 de ani. Actorul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fanii lui. Se pare că tot ce își dorește Codin este ca lumea să doneze bani pentru renovarea spitalelor.

„Azi îmbătrânesc. Dar, nu degeaba, anul ăsta am terminat de renovat etajul 7 de la Fundeni și asta în memoria Lăcrămioarei, #fatadela702.

Dacă vreți să-mi urati de bine sau de rău vă rog s-o faceți dând un follow la Fundația Metropolis aici și s-o căutați și pe Instagram să faceți același lucru. Anul ăsta împlinesc superba vârstă de 41 de ani, așa că m-am gândit să încerc să strâng 41.000 euro.”, a scris Codin Maticiuc în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe