EXCLUSIV

Când încep filmările la Miami Bici 2. Codin Maticiuc a dezvăluit secretele filmului (Exclusiv)

Stan Filon 01.09.2021, 10:24
Când încep filmările la Miami Bici 2. Codin Maticiuc a dezvăluit secretele filmului (Exclusiv)

Fanii comediei ”Miami Bici” sunt pe cale să primească o veste bună! Codin Maticiuc ne-a declarat în exclusivitate că va urma și o a doua parte a peliculei cu mare succes la tineri. Când încep filmările la Miami Bici 2 și când vom putea vedea partea a doua a aventurilor celor doi prieteni care fug de iarna geroasă și viața grea din România pentru a se căpătui în America, vedeți în rândurile de mai jos.

S-a aflat când încep filmările la Miami Bici 2

Codin Maticiuc pendulează între afaceri și arta filmului. Dacă ar fi să-l pui să aleagă una, ar înclina pentru film, dar are de dus mai departe și afacerile familiei. Se descurcă destul de bine în ambele domenii, deoarece are studii pentru fiecare.

A terminat Dreptul și spune că i-a fost rușine să mai dea la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică la 33 de ani, atunci când nu și-a mai putut ține ascunsă pasiunea pentru artă, dar a ales în schimb să meargă la niște cursuri de duminică, unde a învățat multe despre actorie.

S-a aflat cand incep filmarile la Miami Bici 2
S-a aflat cand incep filmarile la Miami Bici 2

I-a fost rușine să se facă actor cu acte-n regulă

”Vă spun sincer că mi-a fost rușine să mai dau la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, la 33 de ani, când mi-am descoperit pasiunea pentru actorie. Dar am fost foarte tentat, din primul moment de această artă. Dorian Boguță, Papadopol și Dragoș Bucur au încercat să mă încurajeze, dar eu am evitat, în cele din urmă. Am ales să merg însă la o Școală de actorie de duminică, unde am învățat foarte multe lucruri. În plus, colaborarea cu Dan Chișu, cu care am făcut câteva filme împreună, a contribuit și ea foarte mult”, a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Pelicula ”Miami Bici”, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale, a avut succes, iar acum urmează și partea Miami Bici 2. Va fi filmată tot în Miami, iar pe marile ecrane este așteptată în luna februarie 2023, dacă condițiile sanitare vor fi favorabile.

Acțiunea rămâne în Miami

”Ne-am gândit dacă să schimbăm orașul și să mergem în Los Angeles sau Santa Monica, ceea ce ar fi dus la L.A Bici sau Santa Monica Bici, dar în cele din urmă am renunțat. Rămânem tot la Miami Bici.

Vom filma cel mai probabil în primăvara anului viitor, dacă condițiile ne vor permite acest lucru, iar lansarea o pregătim deja pentru februarie 2023. Ne-a încurajat foarte tare maniera în care prima parte a filmului a fost primită și de către spectatori, și de către telespactatori!”, ne-a dezvăluit Codin Maticiuc în premieră despre viitorul său proiect.

Urmăriți Impact.ro și pe