Clotilde Armand dezvăluiri surpriză. ”Da, sunt bogată”. Ce nu înțelegea când îi făceau românii cadouri

Andreea Bisinicu / 24.01.2021, 13:13
Clotilde Armand dezvăluiri surpriză. ”Da, sunt bogată”. Ce nu înțelegea când îi făceau românii cadouri

Ce făcea Clotilde Armand când românii încercau să îi dea șpagă. Clotilde Armand dezvăluiri surpriză. ”Da, sunt bogată”. Ce nu înțelegea când îi făceau românii cadouri. Ce spune primarul sectorului 1 despre oamenii care au încercat să o mituiască sau să-i întindă capcane. Declarațiile au făcut înconjorul internetului. Despre ce este, de fapt, vorba și cât de bogată este Clotilde Armand.

Ce făcea Clotilde Armand când românii încercau să-i dea șpagă

Clotilde Armand a stârnit controverse atunci când a fost invitată în emisiunea La cină, moderată de Ionela Năstase și Adi Hădean de la Digi 24, unde a vorbit despre cât de greu este să fii primarul sectorului 1 al capitalei. Edilul a declarat că se teme de posibile capcane pe care oamenii răuvoitori i le-ar putea întinde, mai ales când vine vorba despre persoanele care îi aduc mici atenții și cadouri. Clotilde Armand susține că nu este de acord cu mita și nu a acceptat niciodată „spagă” de la nimeni, iar tot ce a obținut a fost prin ani grei de studiu și multă muncă. Ce făcea Clotilde Armand când românii încercau să îi dea șpagă:

„Da, sunt bogată. Sunt bogată în măsura în care este și ar trebui să fie un om care a studiat și a muncit cât am muncit eu. Eu am avut mereu succes profesional, a mers cariera mea doar în sus. Îmi place să am opere de artă, acum mai ales de la artiști români, încerc și eu să promovez această țară. Mă simt româncă acum, nu franțuzoaică. Am însă accentul ăsta care mă dă de gol mereu. M-am obișnuit ca oamenii să mă imite. Singurul lucru pe care mi-e greu să-l înțeleg e cu cadourile la români. Eu nu iau șpagă și nu am luat niciodată. Când lucram la corporație era clar, ce înseamnă peste 100 de euro nu se acceptă. Și era greu, pentru că românii fac mereu cadouri și mi-e greu să-mi dau seama dacă e un cadou pur și simplu sau dacă vor ceva de la mine. Dar la Primărie n-o să vină nimeni să-mi dea șpagă, sunt sigură. Toți știu că eu sunt cea care le face dosare penale, sunt cu parchetul, cu DNA”, a declarat Clotilde Armand în cadrul emisiunii La cină, de la Digi24.

Clotilde Armand sustine ca oamenii nu au curajul sa ii propuna mita
Clotilde Armand sustine ca oamenii nu au curajul sa ii propuna mita

Clotilde Armand, despre șantierele ilegale care distrug spațiile verzi

Edilul sectorului 1 din București i-a cerut Avocatului Poporului, Renate Weber, să găsească o soluție în privința demolării clădirilor de patrimoniu din București. Problema care ridică foarte multe semne de întrebare este cea a șantierelor ilegale. Este o situație serioasă și gravă, spune Clotilde Armand, care trebuie oprită imediat, deoarece distruge zonele verzi din Capitală.

„În ultimii ani, în Sectorul 1, au apărut o serie de şantiere care ridică serioase semne de întrebare în privinţa respectării legislaţiei în vigoare. Este nevoie de un efort comun – autorităţi centrale, autorităţi locale, activişti civici şi simpli cetăţeni – prin care să apărăm atât istoria acestui oraş, cât şi dreptul fundamental al cetăţenilor de a respira un aer curat. Trebuie să oprim mutilarea sau distrugerea unor veritabile bijuterii arhitectonice şi să stopăm defrişarea parcurilor sau a spaţiilor verzi de care avem atâta nevoie”, a declarat Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din București, citată într-un comunicat al PS1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI