Înregistrarea secretă cu Clotilde Armand vorbind despre problema gunoiului din Sectorul 1. Consilier: ”Nu ați auzit asta”

Stan Filon / 16.12.2020, 14:12
Înregistrarea secretă cu Clotilde Armand vorbind despre problema gunoiului din Sectorul 1. Consilier: ”Nu ați auzit asta”

O înregistrare secretă în care apare primarul Sectorului 1 al Capitalei a fost făcută publică, recent. În acest fragment publicat de România TV, primarul Clotilde Armand apare în timp ce vorbește despre cea mai gravă situație cu care se confruntă locuitorii Sectorului 1 în prezent, și anume gunoiul de pe străzi.

Înregistrare secretă cu Clotilde Armand vorbind despre problema gunoaielor din Sectorul 1

Cel care a făcut publică înregistrarea a fost Victor Ciutacu, care a prezentat-o marţi seară, în emisiunea Punctul Culminant. Discuția are loc între primarul ales al Sectorului 1 şi membri ai USR.

”– Participant 1 – Durează, durează.

– Participant 2 : Nu e bine nici foarte mult gunoi să lăsăm pe stradă! Necontrolat!
Clotilde Armand: De ce?
Participant: Că e imaginea noastră! Aia e problema!
Clotilde Armand: Împingem către…
Participant 3: Actul Adițional nr. 1 definește ce înseamnă depozit necontrolat, cum se tarifează și cum se plătește. Deci ele sunt toate reglementate în acest contract și în actele adiționale. Dacă nu ne vom uita puțin la ele …

Inregistrare secreta cu Clotilde Armand
Inregistrare secreta cu Clotilde Armand

”Până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează”

Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupă de asta? Într-o săptămână să veniți cu o soluție [neinteligibil]..
Participant: Dar încă o dată, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate dacă nu …
Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie să găsim în ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsă […] Dar, până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează.
Participant: N-ați auzit asta!!”.

În Sectorul 1 al Capitalei se duce un adevărat război între actualul primar și firma Romprest, care se ocupă cu colectarea gunoiului. Edilul a spus că primăria are datorii de 94 de milioane de lei, de pe vremea Tudorache, dar aceste facturi nu au fost întocmite corect. Clotilde Armand a spus că nu ar plăti aceste facturi chiar și dacă ar dispune de bani, deoarece facturile nu sunt corecte.

”Am scris în urmă cu câteva ore că Mafia poate fi învinsă și se pare că am supărat o mare companie de salubrizare pentru că am scris asta. Ba chiar a dat un comunicat de presă prin care se scuză că ne lasă de o lună gunoiul pe străzile din sector. Nu-mi dau sema de ce s-au supărat așa tare pentru că n-am nominalizat pe nimeni. În fine… este treaba lor de ce au aceste remușcări. Eu vreau să vă zic altceva. Dragi locuitori ai Sectorului 1, de o lună de zile vedem pe străzile noastre o mizerie de nedescris. Este rodul fostei administrații care ne-a oferit acest ”cadou” de sărbătorile de iarnă. Acum, am discutat cu mai mulți specialiști și avem mai multe soluții. Le analizăm din momentul în care am ajuns în primărie și acționăm pe toate planurile. Avem în plan inclusiv crearea unei companii de salubrizare care să funcționeze în subordinea Consiliului Local. Să nu se mai repete situații atât de revoltătoare. (…) V-am citit toate mesajele, am văzut cu ochii mei mizeria și am strâns cu mâinile mele gunoiul pe care unii au ales să-l lase în drumul mare. Vă promit că remediem cât mai urgent situația. Nu vom lăsa așa lucrurile”, scria Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI