Ce avere are Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din București. E latifundiar și în Republica Moldova

Ana Anitoiu 28.09.2020, 11:56
Ce avere are Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din București. E latifundiar și în Republica Moldova

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din București, are o adevărată avere. Este latifundiar și în Republica Moldova.

Ce avere are Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din București

Clotilde Armand, care a candidat din partea USR-PLUS-PNL pentru primăria Sectorului 1 și a câștigat, are, împreună cu familia ei, 12 terenuri în România şi Republica Moldova, două case şi trei apartamente în Bucureşti, două autoturisme.

De asemenea, Clotilde Armand, noul primar al primăriei Sectorului 1 din București, are o colecţie de bijuterii şi tablouri în valoare de 18.000 de euro.

Totodată, Clotilde Armand are depozite bancare în valoare de peste 130.000 de euro şi aproximativ 115.000 de euro în fonduri de pensie privată din România, Statele Unite ale Americii și Franța, potrivit declaraţiei sale de avere.

În plus, Clotilde Armand are un împrumut în valoare de 22.000 de euro şi acţiuni în mai multe companii, ce se ridică la aproximativ 62.000 de lei. Ea deţine, de asemenea, titluri de stat în valoare de 75.000 de euro.

Clotilde Armand nu are nicio datorie şi a avut venituri de 7.600 de lei din funcţia de consilier local. A câștigat alți 602.000 de lei din activităţi de management în societatea comercială pe care o deţine.

Soţul lui Clotilde Armand a obținut venituri totale în valoare de peste 70.000 de euro în anul 2018, din afaceri şi cercetare ştiinţifică.

Ce avere are Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din București. E latifundiar și în Republica Moldova

Ce a spus Clotide Armand, după ce a câștigat funcția de primar în Sectorul 1

Clotilde Armand a câştigat funcția de primar în Sectorul 1 al Capitalei cu 48% din voturi. Pe locul al doilea s-a situat  candidatul PSD Daniel Tudorache, care a primit 36,5 % din voturi, potrivit datelor exit-poll-ului CURS – Avangarde centralizate la închiderea urnelor.

”Mulțumesc tuturor cetățenilor care au participat la votul de astăzi. Oameni frumoși, ați scris istorie și v-ați luat orașul înapoi! Acum, nu vă relaxați. Așteptăm rezultatele oficiale.

Fac un apel la responsabilii din secțiile de votare să nu îndrăznescă să fraudeze. Avem delegați în fiecare secție și nu vom ezita să sesizăm autoritățile statului în caz de fraudă. Rămânem vigilenți. Lupta noastră abia acum începe”, a spus Clotilde Armand, după închiderea urnelor.

În plus, Clotilde Armand le-a mulțumit tuturor colegilor ei pentru susținere, după ce primele rezultate au arătat-o învingătoare, după alegerile locale 2020.

Conform exit-poll-ului de la ora 21:00, Nicușor Dan a ieșit învingător, în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, cu 47,20% din voturi. Gabriela Firea a obținut 39% din voturi.

Ulterior, Sociopol a arătat că alegerile locale 2020 s-au finalizat cu următoarele procente, pentru Primăria Capitalei: 45% Nicușor Dan, 44% Gabriela Firea și 7% Traian Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI