EXCLUSIV

Cleopatra Stratan se pregătește de nuntă. Motivul pentru care îi e greu să plece de lângă tatăl celebru

Simona Ecovoiu, Alexandra Andrei 16.05.2021, 15:49

Cleopatra Stratan (18 ani), cândva copila de Cartea Recordurilor, cu spectacole grandioase la doar 4 ani, se pregătește de măritiș cu alesul inimii, solistul Edward Sanda. Cleo ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre despărțirea de părinți, despre rochița cu buline din videoclipul ”Ghiță”, pe care o păstrează și acum, dar și despre viitorul soț, considerat sufletul ei pereche.

Cleopatra Stratan se pregătește de nuntă

Cleopatra Stratan păstrează și acum eleganta rochiță, din videoclipul piesei care i-a adus celebritatea, ”Ghiță”, și care i-a purtat un noroc imens, la debutul muzical: ”Am păstrat rochița și chiar m-am gândit că, dacă voi avea o fetiță, cu siguranță o va purta și ea. Partea bună este că mai am încă alte patru rochițe, de când eram mică, pe care le-am păstrat! Rochia din piesa Ghiță am ales-o eu, înainte de videclip, dintr-un magazin, iar pornind de la ea au creat întreaga imagine”, ne-a spus Cleo, pentru impact.ro.

Artista din Chișinău a recunoscut că mai păstrează și acum păpușile cu chipul ei, care s-au vândut ca pâinea caldă, acum 15 ani:  ”Mai am două păpuși acasă, iar restul s-au vândut rapid, în urmă cu mult timp. Acum nu se mai găsesc la vânzare. Sincer, nu știu câte păpuși s-au dat, în total”. Nunta ei bate la ușă, dar s-a înțeles cu viitorul soț, solistul Edward Sanda, să păstreze totul secret, de la modelul ținutelor și al verighetelor, până la petrecerea care se anunță de pomină. Întrebată de reporterii impact.ro, dacă va renunța la ochelari, Cleopatra ne-a spus: ”M-am decis că vreau să-mi păstrez ochelarii pentru că deja au devenit un accesoriu pe care nu vreau să-l exclud”. De altfel, ea a și făcut reclamă la o firmă de profil, în pandemie, dar și la alte produse: ”În pandemie, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, a mai adăugat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan se pregateste de nunta
Cleopatra Stratan se pregateste de nunta

Despre plecarea din Chișinău: ”Părinții mei reprezintă ”acasă”, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert”.

Cleopatra Stratan are însă sufletul strâns când se gândește că va fi nevoită, după nuntă, să plece din casa părintească, de lângă celebrul ei tată, Pavel Stratan. Mesajul pentru ei este răvășitor: ”Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!”.

Iar pentru Edward are numai cuvinte de laudă: ” Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți. El i-a compus fratelui meu o piesă. Cezar si Edi se înțeleg de minune și nu doar pe plan muzical, ci și personal. Se joacă împreună, se sfătuiesc și sunt extrem de compatibili”, a mai adăugat artista, care duce dorul scenei: ”Sincer, nu știu când voi avea primul concert, dar știu sigur că îl aștept cu sufletul la gură!”.

Ce spune Edward despre nuntă

Edward ar dori o lună de miere într-un loc exotic: ”Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, ne-a spus viitorul ginerică, pentru impact.ro.

El ne-a vorbit și despre colaborarea cu fratele Cleopatrei, pentru piesa „Nota de trecere”: ”Am lucrat cu mare drag pentru viitorul cumnățel al meu și pentru Giada, pentru că amândoi sunt foarte talentați. Giada a venit la noi la studio, la Famous Production, împreună cu ei, pentru că voiau o piesă. Eu aveam deja piesa asta, am compus-o în urmă cu ceva vreme. Am înregistrat-o cu ea și ne-am gândit că ar fi mai bine ca de început de carieră să facă un feat și cum eu sunt prieten cu toată familia Stratan, l-am propus pe Cezar, știind că și el s-a lansat, cântă și este foarte talentat. Așa a apărut colaborarea aceasta dintre ei doi. Sunt foarte talentați”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...