Claudia Pătrăşcanu, prima victorie în instanţă. Suma uriaşă pe care trebuie să i-o dea Gabi Bădălău fostei soţii

Ana Anitoiu 11.06.2021, 19:39

Claudia Pătrăşcanu a obținut prima victorie în instanţă. Gabi Bădălău trebuie să îi dea o sumă uriașă de bani fostei sale soții, după ce magistrații din cadrul Tribunalului din Giurgiu i-au dat câştig de cauză cântăreței.

Câți bani trebuie să îi dea Gabi Bădălău fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu are motiv să deschidă o șampanie. Magistrații de la Tribunalul din Giurgiu au decis că Gabi Bădălău trebuie să îi acorde drepturile salariale restante din perioada 2017 – 2019 în care ea a lucrat la firma lui. Suma este uriașă și include dobânzi și actualizări de curs BNR. Cheltuielile de judecată vor fi cerute separat.

“Obligarea angajatorului SC GENERAL BULDING INTERNATIONAL SRL, la plata drepturilor salariale neachitate începând cu data încheierii contractului individual de muncă, respectiv începând cu 23 Martie 2017 până la data de 23 august 2019, drepturi salariale calculate în cuantum inițial de 33.633 lei, ulterior s-a constatat că exista o creanță salarială în cuantum de 42.738 lei, actualizată cu dobânda de referință a BNR și Obligarea la plata cheltuielilor de judecată pe cale separată”, arată solicitarea făcută de Claudia Pătrășcanu.

Claudia Patrascanu, prima victorie in instanta. Cati bani trebuie sa-i dea Gabi Badalau
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Claudia Pătrășcanu, încă o victorie în procesul cu Gabi Bădălău

Aceasta nu este singura victorie pe care a obținut-o Claudia Pătrășcanu în procesul cu Gabi Bădălău. Instanța i-a respins solicitarea de a-i fi făcută cântăreței o expertiză psihiatrică ce să arate dacă fosta sa soție este sau nu sănătoasă din punct de vedere psihic.

La sfatul avocaților, Gabi Bădălău a încercat să obțină declararea Claudiei Pătrășcanu ca având probleme psihice, astfel încât să poată câștiga custodia celor doi fii minori pe care îi au. Aceasta în contextul în care artista l-a acuzat pe fostul ei partener că nu se implică în creșterea copiilor lui.

Claudia Pătrășcanu, atac la adresa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu l-a atacat recent pe Gabi Bădălău, spunând că nu mai vrea să aibă de-a face cu el vreodată și că bărbatul nu vrea să mai știe că este tatăl a doi copii. Artista a precizat că îi este foarte clar că doar ea va fi alături de ei.

“Pentru mine acest om nu mai există. Pentru mine, acest nume a dispărut. Nu mai vreau să am de-a face cu el vreodată. Nici nu mai ştiu dacă există, aşa cum nici nu el nu vrea să mai ştie că e tatăl a doi copii. Acest om e o ruşine. E o ruşine pentru el însuşi, dar e o ruşine şi pentru cei din jurul lui, pe care-i pune deseori în situaţii extrem de ruşinoase. Aşa cum e o ruşine şi pentru mine, şi pentru copiii noştri.

Când vor creşte băieţii mari şi vor afla tot adevărul, îl vor vedea cu alţi ochi, nu cu cei de azi, ai copilăriei, îmi va fi iar ruşine, pentru că voi retrăi tot acest coşmar. Îmi va fi mie şi nu altuia din simplul motiv că mi-e foarte clar că doar eu voi fi alături de ei. Nu va mai exista nicio altă persoană, de acum sunt sigură de acest lucru!”, a declarat Claudia Pătrăşcanu despre Gabi Bădălău în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...