Claudia Pătrășcanu a luat foc atunci când a auzit că Gabi Bădălău vrea să facă nuntă cu Bianca Drăgușanu: „Bătăi, injurii, dezmăț”

Ioana Bucur, Răzvan 31.05.2021, 22:59
Claudia Pătrășcanu a luat foc atunci când a auzit că Gabi Bădălău vrea să facă nuntă cu Bianca Drăgușanu: „Bătăi, injurii, dezmăț”

Claudia Pătrășcanu a luat foc atunci când a auzit că Gabi Bădălău vrea să facă nuntă cu Bianca Drăgușanu. Bruneta a spus tot ce avea pe suflet despre tatăl copiilor ei.

Claudia Pătrășcanu a luat foc atunci când a auzit că Gabi Bădălău vrea să facă nuntă cu Bianca Drăgușanu

Zvonurile despre planurile de viitor ale fostului ei soț au scos-o din minți pe frumoasa brunetă. Claudia Pătrășcanu a luat foc atunci când a auzit că Gabi Bădălău vrea să facă nuntă cu Bianca Drăgușanu. Vedeta a continuat atacul la adresa lui Gabi Bădălău, despre care spune că „își târâie copiii fără să se gândească la urmări” în „mascarade”. Mai mult, a declarat că, pentru ea, el nu va mai exista și că nu mai dorește să fie întrebată niciodată de el:

„De acum înainte sa nu mai fiu întrebata despre acest om. Nu-l cunosc, nu stiu cine este, nu mai exista pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mama, dar și pentru copii, acest om este o rușine. Mascarada in care își târâie copiii fără sa se gândească la urmări este de toată rușinea. Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau sa le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a luat foc atunci când a auzit că Gabi Bădălău vrea să facă nuntă cu Bianca Drăgușanu
Claudia Pătrașcanu, Gabi Bădălău și cei doi copii

„Înainte sa-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui să-mi acorde divorțul”

Bruneta susține că regretă că cei doi băeți ai săi îi poartă numele fostului soț și că va avea grijă să le ofere o educație exemplară, „cu demnitate și multă iubire”.

„Mi-as fi dorit din inima ca acești doi băieti puri sa-mi fi purtat numele meu, PATRASCANU! Voi avea grija in continuare ca acești doi copii sa primească o educație exemplara de la mine, cu demnitate și multă iubire….ii voi îngriji cu multă atenție și protecție. Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei tari de unde nimeni nu are nimic de învățat.

Înainte sa-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui sa vina in fata instanței și sa își asume tot, sa-mi acorde divorțul, caci un om care își iubește viitoarea soție pana in măduva oaselor vrea sa termine rapid cu fosta ci nu sa o amenințe ca o mai tine încă doi ani prin Instanțe. Circul in care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, sa fie in siguranță, sa fie sănătoși și protejați”, a transmis Claudia Pătrășcanu, pentru sursa citată.