EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu, reacție incredibilă după ce a aflat de nunta fostului soț cu Bianca Drăgușanu. Cum l-a catalogat pe Bădălău junior (Exclusiv)

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 29.05.2021, 11:06

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție incredibilă după ce a aflat despre nunta fostului soț cu Bianca Drăgușanu. Cântăreața a făcut o declarație dură la adresa lui Bădălău junior, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro, precizând că nu mai vrea să aibă de-a face cu el vreodată.

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu după ce a aflat de nunta fostului soț cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul răbdării în ceea ce îl privește pe fostul ei soț. După ce a aflat că Gabi Bădălău vrea să facă nuntă cu Bianca Drăgușanu, cântăreața a spus despre el că este ”o rușine”, atât pentru el însuși, cât și pentru persoanele din jurul lui.

“Pentru mine acest om nu mai există. Pentru mine, acest nume a dispărut. Nu mai vreau să am de-a face cu el vreodată. Nici nu mai ştiu dacă există, aşa cum nici nu el nu vrea să mai ştie că e tatăl a doi copii. Rog presa să ţină cont de rugămintea mea de azi înainte. Acest om e o ruşine. E o ruşine pentru el însuşi, dar e o ruşine şi pentru cei din jurul lui, pe care-i pune deseori în situaţii extrem de ruşinoase. Aşa cum e o ruşine şi pentru mine, şi pentru copiii noştri.”, a declarat Claudia Pătraşcanu în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro.

Claudia Patrascanu, reactie incredibila dupa ce a aflat de nunta fostului sot cu Bianca Dragusanu. Cum l-a catalogat pe Badalau junior
Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu, despre cum îl vor vedea copiii pe Gabi Bădălău

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a spus că atunci când cei doi fii ai lor vor crește mari, băieții îl vor privi altfel pe tatăl lor. Artista a precizat că și atunci îi va fi rușine, pentru că va retrăi ”tot acest coșmar”. Cântăreața este sigură că Gabi Bădălău nu va fi alături de copiii lor – Nicolas, în vârstă de 6 ani, şi Gabriel, în vârstă de 4 ani.

“Când vor creşte băieţii mari şi vor afla tot adevărul, îl vor vedea cu alţi ochi, nu cu cei de azi, ai copilăriei, îmi va fi iar ruşine, pentru că voi retrăi tot acest coşmar. Îmi va fi mie şi nu altuia din simplul motiv că mi-e foarte clar că doar eu voi fi alături de ei. Nu va mai exista nicio altă persoană, de acum sunt sigură de acest lucru!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru redacția Playtech-Impact.ro..

Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, probleme de sănătate

Claudia Pătrășcanu își crește copiii în casa ei părintească de la malul mării. Fostă componentă a trupelor “Exotic” şi “Sexxy” a precizat că în ciuda conflictului cu Gabi Bădălău, îi va permite acestuia să își viziteze băieții, dar în condițiile pe care le va stabili instanța. În căsnicia lor, începută în 2014, au apărut probleme încă din 2019, când ea l-a acuzat de infidelitate.

Claudia s-a retras în casa părintească, de la malul mării, pentru a-şi creşte copiii: “Băieţii mei vor avea o zi foarte liniştită de 1 Iunie. Gabriel a făcut varicelă şi trebuie ţinut izolat. Nicolae e într-o parte, cu restul familiei, şi aşa va fi şi de 1 Iunie, fiindcă nu putem primi vizite. Şi, sincer, nici nu mai aşteptăm aşa ceva, de o bună bucată de vreme!”, a mai adăugat Claudia Pătrăşcanu.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...