Gabi Bădălău a fost forțat să se despartă de Bianca Dragușanu. Cum l-a amenințat propria familie (Exclusiv)

Ana Ionescu 03.06.2021, 19:35
Gabi Bădălău a fost forțat să se despartă de Bianca Dragușanu. Cum l-a amenințat propria familie (Exclusiv)

Gabi Bădălău a uimit pe toată lumea miercuri, când a anunțat în direct în cadrul unei emisiuni TV că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Deși păreau fericiți și se zvonea că se pregătesc de nuntă, vestea despărțirii a venit brusc, ridicând mari semne de întrebare.

Gabi Bădălău a negat că ar fi avut planuri de căsătorie cu Bianca

Se zvonea că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu vor face nuntă în această vară. Mai mult, cei doi s-ar fi pregătit chiar să devină părinți. Brusc însă fiul de milionar a anunțat despărțirea. Bianca a avut zilele trecute mai multe întâlniri cu fostul său soț, Alex Bodi, care a căutat-o în repetate rânduri și chiar a venit după ea la un salon de înfrumusețare, unde au avut o discuție mai aprinsă. Gabi Bădălău a mărturisit însă că a avut încredere în Bianca și nu a fost deranjat de aceste episoade.

El a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite. De asemenea, Bădălău a negat vehement că ar fi avut planuri de căsătorie cu Bianca.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Gabi Badalau a fost fortat sa se desparta de Bianca Dragusanu. Cum l-a amenintat propria familie (exclusiv)2
Gabi Badalau a fost fortat sa se desparta de Bianca Dragusanu. Cum l-a amenintat propria familie

Care a fost adevăratul motiv al despărțirii. Ce amenințări a primit Gabi Bădălău de la familie

Toată lumea s-a întrebat, după anunțul lui Gabi Bădălău , care a fost motivul acestei schimbări bruște. Potrivit unor surse Playtech, se pare că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost amenințat de tatăl său, Niculae Bădălău, că îi va tăia finanțarea dacă nu se desparte de blondă.

„Dacă o iei pe aia de nevastă, îți închidem toate conturile. Cu ea la noi în casă nu vii”, i-a spus Niculae Bădălău, președintele organizației județene PSD Giurgiu, fiului său.

Urmăriți Impact.ro și pe