Gina Pistol, primele declarații despre plecarea de la Antena 1. Vedeta a dat cărțile pe față: „I-am dat sfaturi Irinei”

Ana Ionescu, Răzvan 31.05.2021, 20:55
Gina Pistol, primele declarații despre plecarea de la Antena 1. Vedeta a dat cărțile pe față: „I-am dat sfaturi Irinei”

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioada din viața ei. A devenit mămică pentru prima oară și se implică total în creșterea micuței Josephine Ana, care a venit pe lume în luna martie. Proaspăta mămică radiază de fericire și a renunțat la toate proiectele profesionale pentru a se dedica complet fetiței. Umblă însă zvonuri că Gina nu s-ar mai întoarce la Antena 1 și că reprezentanții trustului ar dori să o înlocuiască definitiv.

Ce spune Gina Pistol despre plecarea de la Antena 1

Gina a auzit și ea aceste speculații și a oferit primele declarații asupra acestui subiect. Iubita lui Smiley a negat vehement zvonul că ar încheia colaborarea cu trustul Intact și a mărturisit că are o relație foarte bună și cu Irina Fodor, cea care a înlocuit-o la emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Express.

“Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați”, a mărturisit Gina Pistol pentru fanatik.ro.

Gina Pistol, primele declaratii despre plecarea de la Antena 1 3
Gina Pistol, primele declaratii despre plecarea de la Antena 1

Gina câștigă foarte mulți bani de când stă acasă

De când a rămas acasă cu micuța Josephine, Gina Pistol nu s-a rupt total de muncă. Ea promovează pe paginile sale de Instagram și Facebook reclame la diverse produse pentru slăbit sau pentru îngrijirea bebelușilor. Pentru o singură postare pe conturile sale de socializare, iubita lui Smiley poate încasa sume cuprinse între 1000 și 2000 de euro. Astfel, la 10 poze publicate în baza unor contracte de imagine, Gina Pistol poate primi 10.000-15.000 euro, scrie click.ro.

Cu toate acestea, acum în prim-plan se află micuţa Josephine, iar Smiley este un tătic foarte dedicat. Cei doi au devenit părinţi pe 9 martie şi au transmis fanilor un mesaj foarte emoţionant.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, spunea Smiley când i s-a născut fetița.

 

Urmăriți Impact.ro și pe