Gina Pistol i-a făcut pe fanii ei să se topească cu această fotografie. Cum a pozat-o pe Josephine de 1 iunie

Ana Ionescu 01.06.2021, 20:58

De 1 Iunie, Ziua Copilului, vedetele s-au întrecut în mesaje emoționante pentru micuții lor. Rețelele de socializare au fost invadate de celebrități și familiile lor. Gina Pistol nu putea să rateze nici ea această zi specială, mai ales că o sărbătorește pentru prima oară în postura de mămică.

Ce fotografie a postat Gina Pistol cu micuța Josephine de Ziua Copilului

Gina Pistol trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Se dedică în totalitate fetiței sale, care a venit pe lume pe 9 martie. Iubita lui Smiley nu își mai încape în piele de fericire de când este mămică. De Ziua Copilului, ea a postat pe rețelele de socializare o imagine cu micuța ei, pe care o strânge la piept, alături de un mesaj emoționant.

La mulți ani, copile! Fii fericit și mereu iubit, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Pe lângă această imagine, Gina a publicat și o fotografie cu ea din copilărie. Apoi una cu motanul Gosha de când era pui. Nici Smiley nu a uitat de Ziua Copilului și a transmis un mesaj pentru fiica lui și toți copiii din lume.

Nu știu despre alții, dar eu mă simt mult mai aproape de copilărie alături de copilul nostru, a scris Smiley pe Facebook.

Gina Pistol i-a facut pe fanii ei săa se topeasca cu aceasta fotografie. Cum a pozat-o pe Josephine de 1 iunie3
Gina Pistol i-a facut pe fanii ei să se topeasca cu aceasta fotografie. Cum a pozat-o pe Josephine de 1 iunie

De ce Smiley și Gina nu arată chipul fetiței lor

Gina Pistol și Smiley publică mereu imagini cu fetița lor, însă niciodată nu îi arată chipul. Cântărețul a explicat în urmă cu ceva timp de ce au luat această decizie.

„Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Deocamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune’, a declarat Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

Gina Pistol a mărturisit că pentru ea primele două săptămâni în rolul de mamă au fost foarte grele.

„Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă.

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Dar asta nu înseamnă că tu, viitore mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Pentru tine poate va fi mai ușor. Eu spun din punctul meu de vedere și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar doar puține vorbesc despre asta. Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic’, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe