Legătura nebănuită dintre Smiley și Rihanna. Cum a ajuns juratul de la Românii au talent „nas în nas” cu artista

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 21:11
Legătura nebănuită dintre Smiley și Rihanna. Cum a ajuns juratul de la Românii au talent „nas în nas” cu artista

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, acesta fiind într-o permanentă dezvoltare pe plan muzical pentru a-și surprinde fanii cu noi piese. Pentru că și-a dorit să învețe de la cei mai buni, juratul de la Românii au talent a încercat să își construiască relații cu producători importanți de peste Ocean. Astfel, Smiley a reușit să aibă și o legătură cu Rihanna, pe care a ajuns să o cunoască într-un context neașteptat.

Care este legătura dintre Smiley și Rihanna. Cum a cunoscut-o juratul de la Românii au talent pe artistă

În cadrul unui interviu recent, Smiley a dezvăluit care este legătura dintre el și Rihanna, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din SUA. Juratul de la Românii au talent a povestit o întâmplare mai puțin cunoscută, care i-a adus pe el și pe colegul său de producție, Șerban Cazan, aproape „nas în nas” cu celebra artistă. Deși mulți s-ar fi așteptat ca lucrurile să includă eventual o colaborare muzicală între cei doi cântăreți, lucrurile au stat cu totul diferit în realitate.

Fiind invitat la Kiss Fm, Smiley a dezvăluit ce peripeții a trăit în cadrul uneia dintre vizitele sale în Statele Unite ale Americii. Juratul și prietenul său au nimerit la un moment dat într-un club select, frecventat de vedete, precum actorul Robert Pattison sau celebra Rihanna. Deși seara părea să fie una liniștită, juratul de la Pro TV a mărturisit că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură după ce au remarcat-o pe cântăreață.

Şerban spune că se duce afară să fumeze o ţigară şi cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Şerban nu o vede. Şi eu strigam la el. Se întoarce şi îi zic: „Băi, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea, și-a început Smiley povestea.

Care este legătura dintre Smiley și Rihanna
Smiley și prietenul său, producătorul Șerban Cazan, au reușit să o scoată din sărite pe Rihanna

” Tu îți dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna şi deja te-ai certat cu ea”

Luați de valul entuziasmului de moment, Smiley și Șerban au decis să meargă la o petrecere de tip karaoke, fără să știe clar unde se desfășoară aceasta și cine sunt cei alături de care urmează să se distreze. Întâmplarea a făcut ca prezența Rihannei să se facă, din nou, remarcată în încăpere. Privind din exterior, mulți fani ai artistei s-ar putea considera invidioși pentru faptul că Smiley s-a aflat la o distanță atât de mică de divă, însă nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea ce a urmat.

La un moment dat, spune cineva „Hai la Karaoke”. Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruţă mică, cu o masă şi câteva canapele şi toată lumea era adunată acolo. Eu cu Şerban eram singurii outsideri. Nu ne venea să credem în ce context ne aflam, a povestit Smiley.

Petrecerea a durat până spre dimineață, când Șerban a reușit să genereze un conflict neașteptat. Pentru că și-a dorit să o surprindă pe divă într-o fotografie, ca amintire, colegul lui Smiley a omis faptul că telefonul său avea blitzul activat și aproape că a orbit-o pe vedetă, care a apelat imediat la bodyguard-ul său. Lucrurile s-au liniștit ulterior, iar cei doi prieteni au reușit chiar să facă haz de necaz după eveniment.

Şerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blițul pornit. Şi ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână şi îi zice „Tu cine eşti? Că toată seara mi s-a părut că nu te ştiu”. Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, ştia că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Şi a aşteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon şi a văzut că nu sunt deloc poze. Şi după ce am plecat, stăteam în curtea casei cu Şerban, ne uitam în zare şi îi zic „Bă, tu-ţi dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna şi deja te-ai certat cu ea”, a povestit Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...